NE BRINE IH NIŠTA / Miljana i Marko A. pomireni s time da ih ostali parovi ne preferiraju: 'Ako netko mora biti loš, onda smo to mi'

Image
Izvor: RTL

Miljana i Marko A. nisu bili pozvani na roštilj, ali njih to nije opterećivalo jer su pripremali ručak za Hedu i Zorana

28.2.2023.
16:55
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Petra je ujutro prepričavala Dariju kako da su proveli na roštilju kod Lorene, gdje je bila cijela ekipa osim Miljane i Marka A. te Zorana i Darija, koji je otišao u posjet obitelji na Plitvice.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kako nisu bili zajedno, Petra i Dario stalno su se dopisivali, što je Dario objasnio: "Naviknuli smo se dosta jedno na drugo.“

Za doručkom je Dario pohvalio Petru kako je sredila stan dok ga nije bilo. "Htjela sam da mu bude lijepo kad se vrati“, rekla je Petra i nastavila prepričavati što se još dogodilo kod Lorene.

Dario je zafrkavao Petru za Tihomira, kako je vidio da na svim fotografijama sjedi pokraj njega, a ona se smijala i govorila: „Čovjek je od mene stariji 20 godina! Kakva su to pitanja?“

Image
SASVIM OTVORENO /

Analiza kandidata by ekscentrična Miljana: Tko je iskren, a tko neiskren?

Miljana i Marko A. nisu bili pozvani na roštilj, ali njih to nije opterećivalo jer su pripremali ručak za Hedu i Zorana.

"Oni me ne nerviraju. Meni je bitno da me ljudi ne nerviraju“, otkrila je Miljana zašto su pozvali baš njih. Dodala je da su trebali pozvati i Lorenu jer se jako zainteresirala za kuhinju Marka A., a Stefan nije baš bio oduševljen zbog toga.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Ne znam kako ću preživjeti što drugi parovi nisu baš sretni s nama?! Ne znam kako ću izgurati ovaj dan do kraja“ sarkastično je komentirala dok je Marko A. zaključio: "Ako netko mora biti bad guys, onda smo to mi.

Kako će ostali parovi provoditi vrijeme - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču