zabundajte se! / Od jutra vrlo hladno, ponegdje do -10, preko dana zubato sunce, na Jadranu i slaba kiša

U gorju je moguće i malo snijega. Na moru puhat će umjerena bura, zatim i jugo, a temperatura na moru oko sedam stupnjeva.

13.12.2022.
7:10
VOYO logo

Danas ćemo biti pod utjecajem anticiklone, ali u zapadnom Sredozemlju će se formirati ciklona i premještati prema Tirenskom moru, a nama dovlačiti postupno vlažniji i nestabilniji zrak.

UTORAK

Prijepodne uz obalu djelomice sunčano, na kopnu i vedrije. Pred nama je vrlo hladno jutro - temperatura u unutrašnjosti većinom ispod -5, u gorju i ispod -10 pa će biti umjerenog i jakog mraza. Na Jadranu hladno, a uz umjerenu buru će se činiti i hladnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središnjim i sjeverozapadnim predjelima barem djelomice sunčano, ali prema kraju dana će postupno rasti naoblaka. Hladno će biti i poslijepodne jer će temperatura biti jedva stupanj, dva u plusu.

Na istoku zemlje djelomice, mjestimice i pretežno sunčano, ali sunce će biti zubato i neće grijati pa će temperatura biti oko 2, 3 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIZEMNI SLOJ ATMOSFERE /

Pripremite sunčane naočale, ali i toplu odjeću! Bit će hladno, ali suho do sredine tjedna

Image
PRIZEMNI SLOJ ATMOSFERE /

Pripremite sunčane naočale, ali i toplu odjeću! Bit će hladno, ali suho do sredine tjedna

U Dalmaciji promjenjivo, slaba kiša je moguća na otvorenom moru ili otocima, krajem dana i ponegdje na samoj obali. Zapuhat će jugo, a temperatura oko 10 stupnjeva.

Više oblaka poslijepodne i na sjevernom Jadranu, rijetko su moguće slabe oborine, u gorju i malo snijega. Puhat će do umjerena bura, zatim i ovdje jugo, a temperatura u gorju cijeli dan ispod nule, na moru oko 7 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DO KRAJA TJEDNA NA KOPNU

Još u srijedu većinom stabilno, djelomice sunčano i hladno, a zatim uz južinu porast temperature i naoblake, opet će biti česte kiše, u petak lokalno i obilne, a u gorju moguće i ledene. Za vikend opet hladnije pa će kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, a u nedjelju vedrije te vrlo hladno.

DO KRAJA TJEDNA NA MORU

Na Jadranu već u srijedu južina i kiša, krajem četvrtka te tijekom petka izražena, lokalno će opet pasti više od 50 litara po metru četvornom. Za vikend sunčano, bura te ponovno hladno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo