POZIVNICA ZA SVE! / Zagrebački vatrogasci spremaju najveći tulum u gradu: U Savskoj će zasvirati DJ i živa glazba!

Image

Organizira se u duhu hrvatsko-francuskoj prijateljstva, a tko misli da ima talent - imat će priliku pokazati ga na pozornici

2.7.2024.
18:34
VOYO logo


Francuski institut u Hrvatskoj, u suradnji s Vatrogasna postrojba Zagreb po prvi put organizira tradicionalni tulum kod vatrogasaca.

Rođen na Montmartreu u Parizu, tulum kod vatrogasaca svečana je i popularna tradicija, organizirana u vatrogasnim postajama, otvorenima za široku javnost za tu priliku, diljem Francuske, u svečanom i prijateljskom duhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutak zajedništva, druženja i veselja, “tulum kod vatrogasaca” dio je proslave državnog praznika 14. srpnja, koji se obilježava u znak sjećanja na juriš na Bastillu 1789. i Dan federacije 1790., simbole slobode, jednakosti i bratstva.

Tim povodom tulum kod vatrogasaca ove godine održat će se i u Zagrebu u Vatrogasnoj postrojbi Zagreb u Savskoj ulici i to 13. srpnja od 19 do 23 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački vatrogasci pozivaju građane da s njima proslave francusko-hrvatsko prijateljstvo u toplom i veselom ozračju.

Na programu će biti bar s osvježenjima, otvorena pozornica, živa glazba i DJ set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako imate talent i želite ga podijeliti s javnošću, imat ćete priliku nastupa na otvorenoj pozornici tuluma kod vatrogasaca u organizaciji Francuskog instituta u Hrvatskoj u Vatrogasnoj postrojbi. Vatrogasci vas pozivaju da pokažete svoj talent u pjevanju i glazbi te da se pridružite najvećem tulumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo