Imaju dozvolu / Samo kod nas! Ovo bi trebao biti put koji je zbog kafića pretvoren u 'slijepu ulicu'

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Za vrijeme zimskih mjeseci od 2016. godine terasa je ograđena tendom zbog čega ne mogu prolaziti pješaci

17.4.2019.
8:16
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

U Zatonu Velikom kod Dubrovnika terasa kafića napravljena je na putu zbog čega nitko njime ne može prolaziti, piše Dubrovački dnevnik. 

Tijekom ljeta mještani do svog odredišta idu ili kroz terasu ili zaobilaznim putem, dok za vrijeme zimskih mjeseci od 2016. godine terasa je ograđena tendom zbog čega tu ne mogu prolaziti niti pješaci niti automobili te jedino preostaje hoditi "zaobilaznicom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenstvo za izradu Plana korištenja javnim površinama Grada Dubrovnika i određivanje visine zakupnine za korištenje javnim površinama  udovoljilo zahtjevu tvrtke za zatvaranjem javne površine u razdoblju od studenog do travnja, dok je u ostatku godine terasa otvorena.

"Budući da zbog male unutarnje površine objekta nisu u mogućnosti raditi tijekom cijele godine, već samo sezonski, te da se radi o zakupniku koji uredno izvršava sve svoje obaveze prema Gradu Dubrovniku Povjerenstvo udovoljava traženoj zamolbi za zatvaranje 20 metara kvadratnih javne površine", objasnili su Dubrovačkom dnevniku iz Povjerenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo