Rajko Ostojić o smanjenju režija, jeftinijem gradskom prijevozu...

Zagreb do sada, nažalost, nije iskoristio niti jedan euro iz pretpristupnih fondova.

9.4.2013.
15:55
VOYO logo

"Zagreb je u svim segmentima devastiran. Grad nazaduje. Uvoz je tri puta veći od izvoza, broj nezaposlenih mjeri se u desecima tisuća građana i građanki. Situacija je naprosto takva da je voda došla do grla", ističe Rajko Ostojić.

Ostojić dalje tvrdi da ima viziju kako od Zagreba napraviti moderan i kulturan grad. Sredstva za to namjerava namaknuti iz EU fondova, ali i zatvaranjem svih onih mnogobrojnih rupa kroz koje curi novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kune - vaše i moje - u Zagrebu cure svaki dan. Za početak zatvorit ćemo sve te rupe, a onda ćemo, objedinjenom nabavom, značajno sniziti troškove", kaže nam Ostojić te dodaje: "Nažalost, do sada nije iskorišten niti jedan euro iz pretpristupnih fondova, jer projekte, naravno, morate napisati, aplicirati za njih, braniti ih i dobiti. Na projekte se jednostavno nije apliciralo, i to je tragedija".

Kako misli smanjiti režije u Zagrebu, kako treba poboljšati javni prijevoz i učiniti ga jeftinijim, koje projekte želi realizirati pobijedi li na izborima i s kojim ljudima, pročitajte u Intervjuu tjedna na Danas.hr-u, u četvrtak, 11. travnja točno u podne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo