PLJUŠTE REAKCIJE NAKON VRDOLJAKOVE ODLUKE: / 'Nije mogao s Berom i Grmojom, ali zato može s Ilčićem i Culejem'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
11.11.2017.
17:06
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Kaže nije mogao s Berom, Marasom, Grmojom i Pernarom u oporbi, ali zato može s Ilčićem, Culejem, Zekanovićem, Hrgom, Sauchom i Bandićem na vlasti, komentirao je GLAS na Twitteru Vrdoljakove riječi.

NAKON VRDOLJAKOVOG POTEZA, IZ HNS-a OZBILJNO TVRDE DA SU VJERODOSTOJNI: ‘Koalicija s HDZ-om nije prevara birača’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se toga (osjećaja) mogao riješiti iako sam više od 20 godina u politici, i nakon nekoliko mjeseci i niza razgovora s prijateljima i stranačkim kolegama da bismo u suprotnom bili 12. strana u oporbi u društvu s Ivanom Pernarom (Živi zid), Nikolom Grmojom (Most), Davorom Bernardićem i Gordanom Marasom iz SDP-a i tražiti pobjedu na izborima i gdje ne znaš želiš li pobijediti s takvom ekipom - a mi znamo da ne želimo - i voditi zemlju. I ako si otvorio novu perspektivu, onda je tvoj posao da dovedeš HNS u novu perspektivu modernih europskih stranaka, a ne nama objašnjavati što bismo trebali raditi", komentirao je, između ostalog Ivan Vrdoljak, bivši predsjednik HNS-a i kandidat za novog predsjednika te stranke nakon što je u subotu Središnji odbor stranke prihvatio prijedlog Predsjedništva HNS-a da se za predsjednika stranke kandidira Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRDOLJAK SE VRAĆA NA ČELO HNS-a: ‘Boli me glava kad se sjetim da je HNS sto dana pričao da nema šanse da ide s HDZ-om. Žao mi je ostavke’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo