dobit će i učenici i studenti /

Nije svima sezona loša: Turistička tvrtka isplaćuje 500 kuna radnicima za prvi dio sezone

Image
Foto: Valamar Riviera

Zaposlenici turističke kompanije dobit će i 13. plaću

17.7.2019.
13:44
Valamar Riviera
VOYO logo

Nije za sve koji se bave turizmom dosadašnja sezona neuspješna. Valamar Riviera objavila je da će, kako bi dodatno nagradila zaposlenike za uspješno odrađen prvi dio turističke sezone, isplatiti posebnu nagradu od 500 kuna. Dobit će je svi zaposlenici, dakle i oni koji su zaposleni na neodređeno i na određeno vrijeme, koji će biti u radnom odnosu na dan 31. srpnja te će kroz mjesec srpanj raditi najmanje pola mjeseca. Nagrada će se isplatiti i učenicima i studetima, pod istim uvjetom, i to od 300 kuna. 

"Odradili smo uspješno prvi dio sezone, a naši zaposlenici rade sjajan posao za što smo ih odlučili dodatno nagraditi", izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valamar je najavio i da će radnicima s ugovorima na neodređeno kao i onima na određeno koji će ove godine raditi najmanje 10 mjeseci, isplatiti i 13. plaću u neto iznosu od 5000 kuna u prosincu te božićnicu od 2000 kuna za stalno zaposlene, a zaposlenike s ugovorom na određeno nagraditi i s nagradom za sezonski posao u neto iznosu od 700 do 1500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo