MOSTOV ZASTUPNIK ISPUNIO PREDIZBORNO OBEĆANJE: / One dane kada neće raditi u Saboru, bit će na usluzi hrvatskim građanima

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Mostov saborski zastupnik Miro Bulj odlučio je otvoriti ured za suradnju s građanima u Sinju. Ured će, kako je objavio na svojoj Facebook stranici raditi kada neće biti u Saboru.

10.5.2016.
8:40
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

Miro Bulj održat će i konferenciju za medije u Sinju gdje će govoriti o radnom vremenu ureda i terminima. Na Facebook stranici Mostov zastupnik je objasnio zašto će otvoriti takav ured.

"U skladu s mojim predizbornim sloganom “IZ NARODA ZA NAROD” i temeljem obećanja danog u predizbornoj kampanji, otvaram ured u kojem ću primati građane, boriti se za njihova prava i poduzimati sve što je u mojoj moći da se njihovi problemi riješe i nepravde isprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to me ponukala dosadašnja praksa saborskih zastupnika iz Cetinskoga kraja i Dalmacije koji su „šutnjom“ služili onima koji su ih birali. Kada bi prošli Knin, zaboravili su odakle su, tko ih je izabrao i da ih narod plaća.

Moja je obveza da služim narodu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ured će raditi kad nisam u Saboru i u njemu ću primati građane s njihovim prijedlozima i problemima", napisao je Bulj u svojoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo