KĆI HRVATSKOG BRANITELJA POGINULOG U OLUJI: / 'Molim vas, ne borimo se jedni protiv drugih - borimo se zajedno'

Image
Foto: prtsc HRT

Okupljenima na Kninskoj državi, na proslavi 22. obljetnice Oluje - obratila se Nikolina Mataija, kći hrvatskog branitelja koji je poginuo u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

5.8.2017.
11:06
prtsc HRT
VOYO logo

'Naši roditelji bili su obični skromni radni ljudi. Neki od njih nisu ni doživjeli rađanje kćeri i sinova. Nedostajali su nam u svim fazama života. Nedostaju nam i u danima poput ovoga. Sjećanje na njih čuvamo dostojanstveno. Tužni smo, ali i ponosni na njihovu ljubav koju su nam za života darovali', kazala je između ostalog Nikolina.

Zahvala onima koji su preuzeli brigu o djeci poginulih branitelja

Zahvalila je majkama i skrbnicima koji su preuzeli na sebe brigu o djeci poginulih branitelja i borbu za njihov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zahvaljujem svima koji se zauzimaju da se žrtva naših najmilijih nikada ne zaboravi. Uspokos svemu većina nas zadržala je pozitivni duh i suočila se sa svim izazovima. Imamo dovoljno razloga i motiva da se borimo za dobrobit naše države, da bude jaka baš poput naših roditelja', kazala je.

Radosti mora biti u svakom domu

'Naše državno vodstvo mora osigurati razvoj naše države, jer su se za takvu državu borili naši očevi, majke i svi njihovi suborci. Molim vas, ne borimo se jedni protiv drugih borimo se zajedno. Budimo pokretačka snaga kako bi radost života u jedinoj našoj Hrvatskoj bila u svakom domu', poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo