GIGANTSKA SMJENA TURISTA, CESTE SU ZAKRČENE: / Evo gdje su sve kolone; neke biste lokacije stvarno trebali izbjeći

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kolone i gužve uobičajene su u ovo doba godine, evo gdje je najgore

11.8.2018.
9:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Na cestama u smjeru mora promet je vrlo gust, a zbog pojačanog prometa zastoji i kolone povremeno su na prilazima turističkim središtima duž obale, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pred ulaskom na autocestu u Lučkom iz smjera Buzina kolona je oko dva kilometra, iz smjera Jankomira kolona je oko jedan kilometar, a povremeno su zastoji i kolone dionicom od Zagreba do čvora Bosiljevo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Bajakova kolona od dva kilometra

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo na izlasku iz Hrvatske kolona je oko dva kilometra, na autocesti A4 Goričan-Zagreb pred naplatom Goričan u smjeru Zagreba i na autocesti A7 Rupa-Diračje pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke kolona je oko jedan kilometar.

Zbog pojačanog prometa zastoji i kolone povremeno su na prilazima turističkim središtima duž obale. Zbog prometne nesreće između čvorova Novska i Okučani vozi se jednim trakom u smjeru Lipovca, a zbog prometne nesreće kod čvora Škurinje u oba smjera vozi se otežano uz ograničenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće odstupanje od voznog reda trajekata

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će danas od 4 do 14 sati, u nedjelju od 12 do 23 sata, u utorak od 15 do 23 sata te u srijedu 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo