FOTO: / Kad Ruža policajka 'zajaši' motor

Političarka odjevena u policajku s kacigom u ruci, pendrekom uz struk i na Harley Davidsonu. Prizor je to koji su danas tijekom dana mogli gledati Splićani na svojoj rivi.

13.7.2011.
18:53
VOYO logo

Što Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, želi poručiti svojim novim izgledom nije otkrila dok se na splitskoj rivi fotografirala odjevena u policajku.

Riječ je o fotografiranju za predizborne plakate na kojima će zasjati u ulozi američke policajke s kacigom u rukama, pendrekom uz struk i na Harley Davidsonu. Prijeteća je to slika za one koji se u Lijepoj našoj bave mutnim poslovima. Posebice, ako šefica HSP-a dr. Ante Starčević prikupi dovoljno glasova da zasjedne u jednu od vodećih državnih fotelja. Tada bi, po svemu sudeći, zaista mogla napraviti reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ruža Tomašić se nije fotografirala samo kao policajka. Nakon nekog vremena preodjenula se i u ribaricu čime će možda pokušati pokazati više razumijevanja za probleme hrvatskih ribara. Ili griješimo u svemu? U svakom slučaju, što joj je "na pameti" otkrit ćemo tek kad plakati ugledaju "svjetlost dana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo