EKSPLOZIVNA SNIMKA / Imamo nikad viđen video susreta 'Varalice s Tindera' sa svojom žrtvom! Svašta su si izgovorili: 'Ti si lažljivac! Zašto bježiš?!'

thumbnail

Žrtva velike prijevare 'Varalice s Tindera', Norvežanka Cecilie Fjellhøy, prvi je put progovorila za hrvatske medije i u ekskluzivnom intervjuu za Net.hr otkrila kako je izgledao posljednji susret nje i Simona, a ustupila nam je i snimku

28.3.2023.
7:57
Play logo

U subotu smo objavili ekskluzivni intervju sa Cecilie Fjellhøy, žrtvom "Varalice s Tindera", koji je od nje izvukao 250 tisuća dolara. U prvom intervjuu za hrvatske medije Cecilie je otkrila detalje ove prijevare, ali i kako se nosi nakon svega što joj se dogodilo.

Za one koji su možda zaboravili, "Varalica s Tindera" bila je priča o čovjeku imena Simon Leviev, koji se predstavljao kao dobar čovjek, živio je život bogataša, nosio je dizajnersku odjeću, uspio je natjerati žene diljem svijeta da se zaljube u njega, ali je na kraju uzeo mnogo novca od njih - ukupno čak deset milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od žrtava "Varalice s Tindera" bila je Norvežanka s londonskom adresom, Cecilie, koja je u konačnici i pokrenula cijelu priču. Zaljubila se u njega, mislila je da je savršen, a prvi dejt je bio nevjerojatan. Čak je otišla na putovanje u Bugarsku, i to u njegovu privatnom avionu. Sve se činilo savršenim. A onda je na red došla velika prijevara koje ni sama nije bila svjesna. Ipak, došla je do točke gdje više nije mogla i neke stvari su joj postale sumnjive.

Image
EKSKLUZIVA NET.HR-A! /

Žrtva 'Varalice s Tindera' prvi put progovorila za hrvatske medije: 'Dala sam mu 250.000 dolara. Bilo mi je mučno, bankrotirala sam...'

Image
EKSKLUZIVA NET.HR-A! /

Žrtva 'Varalice s Tindera' prvi put progovorila za hrvatske medije: 'Dala sam mu 250.000 dolara. Bilo mi je mučno, bankrotirala sam...'

'Suočila sam se sa Simonom prošloga ljeta u Izraelu'

U našem razgovoru otkrila je razne zanimljivosti oko cijele priče, ali nas je najviše zanimalo je li se vidjela sa Simonom nakon svega ili je sve ostalo na prijetećim porukama.

"Suočila sam se s njim prošloga ljeta u Izraelu", otkrila nam je Cecilie i rekla kako postoji i video tog susreta jer su svi to htjeli snimiti. Nakon našeg razgovora nam je poslala taj video, koji vam donosimo kao prvi medij u Hrvatskoj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjeli smo se licem u lice prvi put nakon četiri godine. Nisam ga poznavala toliko dugo, ali znate onaj osjećaj kada jednostavno poznaješ nekoga? Izraelski dokumentarni tim je rekao kako će on stati i pričati sa mnom i da će objasniti sve, ali ja sam im rekla da neće stati, nego da će pobjeći. Tako da smo mu postavili zasjedu. Rekao mi je da sam lažljivica, ja sam se počela smijati i onda su ga pratili. Jer on i dalje ima terenac i svoje tjelohranitelje, ali moj adrenalin je proradio i počela sam vikati njegovo pravo ime 'Shimon Hayut, Shimon Hayut'. Još sam mu rekla 'bježi kao preplašeni dječačić kakav i jesi'. Rekla sam mu i da dođe na sud jer je trebao biti na sudu", objasnila nam je Cecilie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ići će on u zatvor na kraju'

Nakon izlaska dokumentarca Simon je u jednom od intervjua rekao da su sve te žene sponzoruše i da su bile s njim zbog novca.

"Svašta je on govorio. Rekao je i da mu nismo nikada davale novac, da je bio to zajam, onda da je to zajam koji je on nama vratio, a jednom je rekao i da smo mi samo nestale. Smišlja različite načine… Ali mi imamo toliko dokaza. Nije moja riječ protiv njegove. To je riječ svih njegovih žrtava protiv njegove. Mi imamo prave dokaze. I Netflix nikada ne bi napravio dokumentarac i posramio ga da ovo nije bila istina. I on stvarno treba prestati. Postaje već sramotno za njega. Ali neka on nastavi. I ići će on u zatvor na kraju. Samo čekamo, ali dogodit će se", kazala nam je Cecilie za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju sa Cecilie pogledajte u videu ispod:

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo