Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
SVAKA ČAST! /

Studoši iz 'Radića' na Jarunu okrenuli dva janjca: 'Za ovo smo se pripremali dva mjeseca!'

Praznik rada u Hrvatskoj zapravo je festival roštilja. Dim i miris mesa okupali su zagrebački Jarun. Svatko je imao svoj trik kako do savršeno pečenog komada mesa. Hrvatima je ljubav prema mljevenom mesu nikad jača. U odnosu na 2017., po članu obitelji trošimo 12 kilograma mesnih pripravaka više. No, prvog svibnja nije se marilo za količine i cijene mesa. 'Dali smo sebi taj luksuz, iako smo studenti', kaže Emil Rimac, student iz Bosne i Hercegovine. Ivan Penić iz Zagreba smatra da si na Praznik rada možemo dozvoliti veće troškove. Ekipa iz Studentskog doma Stjepan Radić usred Jaruna zavrtjela je dva janjca. Robert Musulin i dvadesetak prijatelja za ovaj dan pripremali su se dva mjeseca. 'Naš narod se najviše skuplja uz janjetinu. Prošle godine smo jedno janje dočekali na autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Ove godine su dva, jučer u ovo doba su bila živa, tako da su friško došla', kaže Robert. Više pogledajte u prilogu RTL-ove reporterke Lucije Ptičar

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još videa
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx