IZ DOHE / Hoće li Hrvatska dobiti novi stadion? Kustić: 'Vjerujem u premijera i Vladu, a i ušlo je u proračun'

'Ovo je uspjeh veliki za cjelokupni sport u Hrvatskoj. Što se tiče samog stadiona mi smo to već više puta naglasili i dalje ćemo se držati toga da je nacionalni stadion tamo gdje ćemo moći imati uvjete da igra Hrvatska reprezentacija. Vjerujem da će se poboljšati i da će se krenuti izgradnju novog stadiona i u rekonstrukciju postojećih. Vjerujem u premijera i Vladu i to su sami najavili i koliko znamo ušlo je i u proračun, ali naravno i u čelnike lokalnih samouprava i gradonačelnika grada Zagreba i vjerujem da ćemo smoći snage da napokon to napravimo', poručio je Kustić pa prognozirao utakmicu s Argentinom

10.12.2022.
19:51
VOYO logo

Hrvati su zadovoljni igrom Vatrenih protiv Brazila, a što kažu u Nogometnom savezu s obzirom na prikazano na terenu.

RTL-ova reporterka Maja Oštro Flis u Dohi je razgovarala s predsjednikom HNS-a, Marijanom Kustićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke navijačima, izborniku, nogometašima. Vidjeli smo kakva euforija vlada u Hrvatskoj, stvarno nešto posebno. U jednom trenutku sam bio maltene išao bih ispod stolice, u drugom sam se digao, a onda treći - kad smo pobijedili - čovjek leti. I prije ovog je bio povijesni uspjeh, ali ovo je uistinu povijesni", smatra Kustić.

Image
LIJEPE RIJEČI /

Zlatko Dalić i Marijan Kustić o oproštaju Vrsaljka: 'Šime leži i grli hrvatsku zastavu, to će uvijek ostati simbol radosti'

Image
LIJEPE RIJEČI /

Zlatko Dalić i Marijan Kustić o oproštaju Vrsaljka: 'Šime leži i grli hrvatsku zastavu, to će uvijek ostati simbol radosti'

Iako je za uspjeh važan kolektiv, treba izdvojiti Petkovića, Oršića, Livakovića, sve one koji igraju u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da ste me to pitali. To pokazuje također još jednu kvalitetu, imamo domaćih dečki, još su tu Šutalo i Livaja i pokazatelj je to da je naša liga kvalitetna, odlične su utakmice odigrali. Svaka čast Dominiku, stvarno ovo je sigurno njegov period u karijeri i vjerujem da će biti najbolji golman na SP-u. Pokazali su zajedništvo i karakter. Vlada odlična atmosfera i to je još jedan pokazatelj karaktera i snage", tvrdi predsjednik HNS-a.

Bez obzira na uspjeh na SP-u, Hrvatskoj zasigurno treba novi stadion, ali s ovom pobjedom sada je to pitanje još važnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je uspjeh veliki za cjelokupni sport u Hrvatskoj. Što se tiče samog stadiona mi smo to već više puta naglasili i dalje ćemo se držati toga da je nacionalni stadion tamo gdje ćemo moći imati uvjete da igra Hrvatska reprezentacija. Vjerujem da će se poboljšati i da će se krenuti izgradnju novog stadiona i u rekonstrukciju postojećih. Vjerujem u premijera i Vladu i to su sami najavili i koliko znamo ušlo je i u proračun, ali naravno i u čelnike lokalnih samouprava i gradonačelnika grada Zagreba i vjerujem da ćemo smoći snage da napokon to napravimo", poručio je Kustić pa prognozirao utakmicu s Argentinom.

"Vjerujem da nam bolje leži Argentina nego Nizozemska, da ćemo biti pravi, vjerujem da možemo s Argentinom odigrati odličnu utakmicu i proći dalje", zaključio je Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo