VJERUJE U VATRENE / Glasnogovornik HNS-a 'bocnuo' Brazilce: 'Igrali su finale SP-a u Rusiji, a mi nismo 20 godina'

Image
Foto: Pixsell.hr

Uoči utakmice glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je na svojem Instagram profilu podijelio sliku Brazilaca kako plešu i napisao dosta zanimljivu poruku u kojoj je pisao sve suprotno od onog što se zapravo dogodilo

9.12.2022.
14:39
Pixsell.hr
VOYO logo

Hrvatska nogometnareprezentacija će danas od 16 sati tražiti prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva protiv najtežeg mogućeg protivnika, jer s druge strane će biti peterostruki svjetski prvak Brazil.

Uoči utakmice glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je na svojem Instagram profilu podijelio sliku Brazilaca kako plešu i napisao dosta zanimljivu poruku u kojoj je pisao sve suprotno od onog što se zapravo dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Traži se karta više /

Vlada ogroman interes za okršaj Hrvatske i Brazila: Evo koliko grla će bodriti Vatrene

Image
Traži se karta više /

Vlada ogroman interes za okršaj Hrvatske i Brazila: Evo koliko grla će bodriti Vatrene

"Naravno da imamo razloga za strah. Oni su ekipa koja je prije četiri godine igrala finale Svjetskog, a mi nismo igrali finale 20 godina. Oni imaju igrača koji je osvojio Zlatnu loptu, a mi nemamo. A čovjek je ujedno jedan od najboljih veznih igrača u povijesti. U knockout fazi svih svjetskih prvenstava, samo ih je Francuska uspjela pobijediti, nitko drugi, a mi ispadamo od Europljana već četiri natjecanja zaredom".

"Imaju najbolji stoperski par prvenstva, najboljeg golmana SP-a, najbolju vezu na svijetu i igrača koji zabija kad god je velika utakmica. Od zadnjih 11 utakmica na svjetskima, oni su izgubili samo finale od Francuske, a mi čak četiri utakmice i to s gol-razlikom 2-13 (Njemačka, Nizozemska, Belgija, Kamerun). Da ne govorim o tome što ćemo ako dođemo do penala, tu su nepobjedivi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I još imaju top atmosferu, kemiju, pobjednički gard, borbeni su i ginu jedan za drugoga, za svoj dres, navijače i zemlju. A bez obzira na sve to, sav pritisak je na nama, a oni rasterećeni. O da, neće nam biti lako, nimalo… AJMOHRVATSKA", piše u opisu objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo