OGLAS

LIJEPE RIJEČI / Zlatko Dalić i Marijan Kustić o oproštaju Vrsaljka: 'Šime leži i grli hrvatsku zastavu, to će uvijek ostati simbol radosti'

Image
Foto: profimedia.hr

Šime je uistinu bio vedri duh naše svlačionice, pozitivac i emotivac, a pritom vrhunski nogometaš

26.8.2022.
14:55
profimedia.hr
VOYO logo

Na vijest o oproštaju Šime Vrsaljka od reprezentacije reagirali su i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustć te izbornik Zlatko Dalić i obojica  ističu koliko su mu zahvalni na svemu što je dao Vatrenima.

Image
DOŠAO JE KRAJ /

Ovo nismo očekivali: Šime Vrsaljko se oprostio od reprezentacije tri mjeseca uoči Svjetskog prvenstva

Image
DOŠAO JE KRAJ /

Ovo nismo očekivali: Šime Vrsaljko se oprostio od reprezentacije tri mjeseca uoči Svjetskog prvenstva

"U potpunosti poštujemo Šiminu odluku da reprezentaciji više ne može dati ono što bi želio te mu u ime Hrvatskog nogometnog saveza želim zahvaliti na velikom doprinosu koji je dao uspjesima naše reprezentacije. Šime je uistinu bio vedri duh naše svlačionice, pozitivac i emotivac, a pritom vrhunski nogometaš", istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: profimedia.hr
Image
Foto: profimedia.hr

"Fotografija na kojoj Šime leži i grli hrvatsku zastavu nakon pobjede protiv Engleske uvijek će ostati simbol radosti, patriotizma i ponosa s kojima je nastupao za Hrvatsku. Šimi sam poručio da je njegova pozitivna energija zarazna te da su mu vrata hrvatskog nogometa uvijek otvorena. Dakako, želim mu puno sreće i uspjeha u nastavku nogometne karijere, kao i u privatnom životu", poručio je u zaključku predsjednik Saveza.

Izbornik Zlatko Dalić istaknuo je kako poštuje Šiminu odluku te mu je zahvalio na velikom doprinosu uspjesima Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poručio sam Šimi kako razumijem njegove razloge i poštujem takvu odluku. Svima nam je žao što zbog zdravstvenih razloga u proteklom razdoblju nije mogao reprezentaciji dati ono što je želio jer je Šime vrhunski nogometaš koji je, k tome, istinski uživao biti dio reprezentacije. Na terenu i izvan njega bio je vrlo važan 'kotačić" u svim našim uspjesima", izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

"Svi znamo s kakvim je koljenom odigrao Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Zahvaljujući takvoj požrtvovnosti, hrabrosti i spremnosti igrača da se žrtvuju za uspjeh momčadi, ostvarili smo povijesni rezultat. Šime je, pritom, bio i jedan od pokretača veselja, pozitivne energije i dobrog raspoloženja unutar svlačionice, što će nam svima nedostajati. Zbog svega toga, bilo mi je zadovoljstvo imati Šimu u ekipi te mu zahvaljujem na svemu što je dao za hrvatsku reprezentaciju. Zaslužio je sve lijepo što mu se dogodilo u hrvatskom dresu, a želim mu još puno radosnih trenutaka na nogometnim terenima i izvan njih. Prije svega, puno zdravlja!", naglasio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je starter u Rusiji kada je Hrvatska došla do srebra, a sad jedan je od mnogih koji više nisu članovi reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu Australija
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Hell's kitchen
default_cta
Poseta
Dosje Jarak
Obiteljske tajne
Alvin i vjeverice
San snova
default_cta
Svemirski gusar
Ljubavna zamka
Monte carlo
VOYO logo