20 GODINA RTL-A / 'Zabranjena ljubav', 'Bibin svijet', 'Ne daj se, Nina': Koja serija vam je najdraža?

Image

Ovo su serije koje su nas ostavljale u suzama. Ponekad od tuge, a ponekad od smijeha. Od 'Zabranjene ljubavi' pa sve do 'Bibinog svijeta', a sve su i dalje dostupne na Voyu

27.4.2024.
13:15
VOYO logo

RTL 30.4. slavi 20 godina postojanja, a tom prilikom prisjetit ćemo se RTL-ovih serija.

"Ruža vjetrova","Bibin svijet", "Pogrešan čovjek", "Zabranjena ljubav", "Blago nama", "San snova", "Ne daj se, Nina", serije su koje su prikovale gledatelje za male ekrane, a čije su propuštene epizode dostupne na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najpopuranijih RTL-ovih serija je "Zabranjena ljubav" koja je, sa svojih 805 snimljenih epizoda, najduža serija ikad snimljena u Hrvatskoj.

Image
20 GODINA RTL-A /

Ovo su svi pobjednici 'Života na vagi': Pogledajte njihove nevjerojatne transformacije

Image
20 GODINA RTL-A /

Ovo su svi pobjednici 'Života na vagi': Pogledajte njihove nevjerojatne transformacije

Zabranjena ljubav

Domaća sapunica, "Zabranjena ljubav" emitirana je na RTL-u od 2004. do 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogim glumcima je "Zabranjena ljubav" bila prvi pokušaj bavljenja glumom, nekima je to bila odskočna daska za daljnju medijsku karijeru, a neki su se povukli iz javnosti i počeli se baviti drugim, manje eksponiranim zanimanjima. Tematika serije bavila se kontroverznim pitanjima, poput incesta, silovanja, homoseksualnosti, preljuba te smrtonosnih bolesti.

Također, "Zabranjena ljubav" je zapravo obrada australske serije "Sons and Daughters".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra Novak (Anita Berisha), Danijel Lončar (Zoran Pribičević), Borna Novak (Mario Valentić), Tina Bauer (Antonija Šola), Igor Carević (Dejan Marcikić), Matija Lončar (Filip Riđički), Biserka Lončar (Vanja Matujec), Iva Lončar (Marija Kobić) i Karolina Novak (Vesna Tominac Matačić), samo su neki od likova čije smo zgode i nezgode svakodnevno pratili.

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Logo serije "Zabranjena ljubav"

Propuštene epizode "Zabranjene ljubavi" su dostupne na Voyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bibin svijet

"Bibin svijet" je humoristična serija koja je krenula s emitiranjem na RTL-u sredinom travnja 2006., a završila u siječnju 2011.

Glavnu ulogu Bibe ponijela je upravo Ana Begić Tahiri kojoj je to bio prvi televizijski angažman, dok je njezinog vrijednog, dobroćudnog, ali pomalo zbunjenog supruga Martina utjelovio Janko Rakoš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema istraživanju ABG Plusa, Bibin svijet je u 2008. godini bila najgledanija hrvatska humoristična serija.

Propuštene epizode "Bibinog svijeta" gledajte na Voyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San snova

San snova je hrvatska je dramska televizijska serija autora Mirne Miličić, Vlade Bulića i Gorana Rukavine. S prikazivanjem je krenula krajem kolovoza prošle godine, a veliko finale gledatelje očekuje u ponedjeljak 29. travnja.

Radnja serije prati mladića koji je zvijezda nogometnog kluba Croatia, a pred kojim je transfer života u Španjolsku. Kada u bizarnoj nesreći tijekom procesije u rodnom Kamenu ozlijedi već ozlijeđeno koljeno, Alen Stošić (Marko Braić) mora početi ispočetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesete ga okrutno dočekaju, transfer propadne, a doživi i krah veze s nekadašnjom misicom Kristinom (Arija Rizvić). Mlada odvjetnica Maja Romić (Tea Šimić) preuzima Alenov sudski proces s pohlepnom mu bivšom djevojkom. 

Image

Finale RTL-ove serije "San snova" imat ćemo priliku gledati na RTL-u 29.04., a za one koje ne mogu dočekati što će se dogoditi sljedeće, finale uzbudljive serije mogu gledati dan ranije na Voyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blago nama

"Blago nama" je hrvatska humoristična televizijska serija autora Gorana Rukavine. Prikazivala na RTL Televiziji od početka studenoga 2020. do sredine ožujka 2022, a ima dvije sezone.

Radnja RTL-ove humoristične serije prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog bračnog para, spletom okolnosti nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom obitelji, ali i njihov otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz seriju nas je vodila izuzetna glumačka ekipa - Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Filip Juričić, Jelena Jovanova, Stjepan Perić, Jasna Bilušić, Mladen Čutura te mnogi drugi.

Image

Propuštene epizode serije "Blago nama" gledajte na Voyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne daj se, Nina

Serija "Ne daj se, Nina" snimljena je po jednoj od najuspješnijih kolumbijskih telenovela "Ružna Betty" (Yo soy Betty, la Fea). Riječ je o običnoj djevojci koja se probija u svijetu kojem ni po čemu ne pripada, a prate se odnosi unutar kuće visoke mode i modnog časopisa, svijeta glamura i isprazne ljepote.

Najupečatljivije uloge u seriji su Lana Gojak, Robert Kurbaša, Kristina Krepela, Petar Ćiritović, Bojana Ordinačev i Andrija Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Propuštene epizode serije "Ne daj se nina" pratite na Voyu.

Ruža vjetrova

Ruža vjetrova je hrvatska sapunica autora Dinka Paleke. Glavni redatelji su Nikola Ivanda, Tanja Golić, Aleksandar Janković i Andrija Mardešić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okosnica serije je ljubavna priča dvoje mladih iz različitih podneblja i sasvim drugačijih obitelji. Djevojka je Ines Matošić (Anja Alač), mlada i energična kći cijenjene splitske odvjetnice, a mladić je Marko Odak (Matko Knešaurek), nasljednik očevog poslovnog carstva, utemeljenog na sumnjivim ugovorima.

Mnogo spletki, neobjašnjivih roditeljskih postupaka kada su u pitanju djeca, ljubavni krahovi i prijevare, političke i poslovne smicalice te prijateljstva koja se rađaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ruža vjetrova

Popuštene epizode "Ruže vjetrova" gledajte na Voyu.

Pogrešan čovjek

"Pogrešan čovjek" je hrvatsko-srbijanska telenovela nastala prema ideji kreativne producentice Jelene Veljače. Dramska serija Pogrešan čovjek prati potresnu priču samohrane majke Lee (Ivana Roščić), čija se životna borba intenzivira kada njezina kći Zoe (Dora Dimić Rakar) oboli. Lea se suočava s najtežom odlukom svojeg života - tražiti pomoć od Zoeina oca Lazara, kojeg nije vidjela 16 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazar, zvan Crni (Emir Ćatović), sada živi u osami na malom otoku, što Pogrešan čovjek koristi kao središnji element svoje dramatične radnje.

Image
Foto: RTL

Pogrešan čovjek

Seriju "Pogrešan čovjek" gledajte na Voyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO : RTL proslavio 20. rođendan, slavna lica se pridružila veselju: 'Želim vam da i dalje informirate javnost'

VOYO logo