Stiže prvi Cro Moto Custom Show

Ovaj vikend, od petka 18. svibnja do nedjelje 20. svibnja u Arena Centru održat će se prvi Cro moto custom show pod pokroviteljstvom Harley Davidson Hrvatska. Najbolji domaći prerađeni motori biti će izloženi u prostorijama shopping centra Arene, uz mnoštvo dodatnih događaja.

Očekuje se da će biti izloženo oko 40-tak najboljih domaćih prerađenih motora. Uz demonstraciju tatoo tehnike i airbrusha, posjetitelji će uživati i u modnoj reviji u subotu u 18 sati.

Lijepe manekenke i prilagođeni (kilažom i izgledom) manekeni nositi će odjeću marke Harley Davidson. Modele na modnoj reviji će predstaviti stilist Neven Ciganović, a pod njegovim vodstvom modnom pistom će prošetati Antea Kodžoman, Aleksandra Grdić, Kristina Lumbar i mnoge druge atraktivne manekenke, kao i posebno prilagođeni muški izazivači.

Svakodnevno će se djeca i odrasli moći fotografirati na motorima koji će za tu svrhu biti pripremljeni, a fotografiju odmah i isprintati putem HP-ovih laserskih printera i ponijeti je kao uspomenu.

Također, posjetitelji će imati u nedjelju priliku vidjeti i “stunt show” – akrobacije na motoru te sudjelovati u nagradnoj igri za izbor “ljepotice i zvijeri” odnosno najatraktivnijeg motora u dvije kategorije.

Slušateljice i slušatelji radija TOTALNI FM koji će sudjelovati u nagradnoj igri dobiti će priliku u petak i subotu osjetiti užitak vožnje na Harley Davidsonom.

U subotu navečer u klubu Posh će se održati i after party od 23h nadalje, gdje će svi fanovi motora moći, osim dobre zabave, uživati i u atraktivnom body-paintu.

Povratak na Net.hr