Ako ste, poput nas, ljubitelji puretine, današnja epizoda specijala 'Domaće i tradicionalno sa Špičekom by SPAR' će vas oduševiti. Trener Edo Mehmedović sa Špičekom priprema pureću roladu punjenu šunkom, umak od gljiva i vrhnja te fine arancine.
Od konjaka za flambiranje do mozzarelle i sočnog mesa, SPAR je pravo mjesto za nabavku svega što vam treba za ovaj odličan gurmanski specijalitet. Osim toga, tijekom pripreme jela chef će nam otkriti korisne savjete kako pripremiti puretinu da bude mekana, a ne suha.
Trener Edo, na svoje oduševljenje, dobit će priliku i po prvi puta zapaliti vatru na tavici, točnije, flambirati jelo! Stoga chefa Tomislava i njegovog simpatičnog gosta pratite u 16.20 sati na glavnom kanalu RTL-a!
Sadržaj je nastao u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.