Maya Sar predstavlja album prvijenac Krive riječi!

Maya Sar premijerno će predstaviti album prvijenac Krive riječi 23. listopada u zagrebačkom Vip Clubu (Trg bana Jelačića 9) s početkom u 21 sat. Kao i na albumu, na pozornici će joj se pridružiti brojni glazbenici, njih čak deset.

Kantautorica i pjevačica Maya Sar nedavno je objavila prvijenac Krive riječi (Aquarius Records). Na albumu, koji donosi 12 pjesama, ova talentirana glazbenica radila je pune četiri godine pažljivo birajući suradnike.

Zajedno s njima stvorila je pop album s primjesama r’n’b-a i jazza, podcrtan njenim nježnim, ženskim rukopisom, na kojem piše i pjeva o ljubavima, onim realnim i životnim.

S albuma su se već istaknule pjesme Korake ti znam, s kojom je Maya Sar predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, potom Nespretno, kao i aktualni singl O meni nikom ne pričaj na kojoj gostuje jedan od najboljih regionalnih instrumentalista te dugogodišnji član Parnog valjkaMarijan Brkić Brk. Osim Brkića, na albumu gostuje i naš cijenjeni jazz pijanist Matija Dedić.

Ulaznice su u prodaji, putem sistema http://www.ulaznice.hr te u Aquarius Music Shopovima na adresama Varšavska 13, Maksimirska 16 i Branimir centar – kneza Branimira 29. Cijena ulaznice za stajanje iznosi 50 kn, a za sjedeće mjesto 75 kn.

Ovom prilikom najavljujemo i kviz (Pravila nagradnjača), koji će biti objavljen u ponedjeljak, 21. listopada, a dvoje najbržih čitatelja koji će točno odgovoriti na naše pitanje osvojit će po dvije ulaznice za koncert. Pratite Infocentar i dalje.

//www.youtube.com/embed/5ZrBI29Dgy4

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr