TINEJDŽERI SU SE ZABAVLJALI DOK SU GAĐALI POLICIJU BLATOM, A ONDA...: / Svoj nered morali su čistiti četkicama za zube

Image

Iz policije su poručili kako se nadaju da su dečki naučili lekciju budući da bacanje stvari na vozila u pokretu može biti jako opasno

27.2.2021.
14:07
Play logo

Dva tinejdžera iz Engleske uhićena su nakon što su policijske kombije gađali blatom. Na licima su nosili maske, a nakon napada su se razbježali, no policija ih je ipak uhvatila.

Kako bi suzbili njihove nestašluke policija iz Peterleeja smislila je sjajnu kaznu. Naime, 16-godišnjacima su rekli da će cijelo popodne ribati policijska vozila četkicama za zube. Roditeljima se takav oblik kazne toliko svidio da su im sami kupili četkice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljedice bacanja stvari na vozila u pokretu mogu biti puno ozbiljnije nego što ova dva mladića shvaćaju, a sigurna sam da su o tome razmišljali dok su čistili kombije. Ovo im je prilika da preuzmu odgovornost za svoja djela, ali i da ih naši policajci usmjere u produktivnijem pravcu", izjavila je inspektorica Emma Kay za Mirror.

Play logo

Lokalno stanovništvo puno je riječi hvale za policijsku upravu, a svoje su oduševljenje izrazili na društvenim mrežama.

"Sjajno! Ovaj pristup mogao bi se iskoristiti u drugim slučajevima, primjerice kada se nekoga uhvati da baca smeće dok vozi", "Odlična ideja! Sada će možda promisliti o bacanju stvari na vozila", "Sasvim zasluženo, dobro su i prošli", pisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo