Play ponuda

'NEĆE LIJEPO IZGLEDATI' / Vera Čudina ima crnu prognozu za novu godinu: 'Ostavke su neminovne jer će doći do jednog kolapsa'

Čudina je otkrila hoće li biti ostavki premijera i ministara, je li više kraj inflaciji, a dala je i malo širu perspektivu na čovječanstvo

3.1.2023.
8:38
Play ponuda

Mnogi se pribojavaju 2023. godine, a poznati mentalist Vera Čudina za RTL Direkt prognozirala je sljedeću godine.

"Po pitanju čovjeka, to je godina koja neće lijepo izgledati. Imat ćemo osjećaj da smo u nekakvoj vrsti kome. Ili ćemo ove godine shvatiti tko smo, što, zašto i koja je naša uloga, ili ćemo početi doslovno izumirati."

'Mnogi će posijediti od inflacije'

Kaže i kako inflacija ide u nebo i kako nas ona sigurno čeka.

"Mnogi će posijediti od inflacije, neće se moći snaći, jer će biti toliko duboka. Zavaravat ćemo se da nije, ali ništa od toga."

Što se tiče odnosa premijera i predsjednika, tamo smirenja neće biti.

"Ta borba je jako svrsishodna, nazvat ću je borbom identiteta - neće se znati tko pije, tko plaća, ali tu smirenja nema i nikad ga neće biti."

Play ponuda

Odlaze ministri, rat u Ukrajini ne završava...

Otići će i neki ministri...

"Bit će ostavki, neki će morati otići, bit će i afera, ali same po sebi ostavke su neminovne jer će doći do jednog kolapsa u gospodarstvu."

Što se rata u Ukrajini tiče, Vera smatra kako to ne završava baš tako lako.

"Neee, neee, ne može taj kraj biti tako lak. Neće biti ničiji kraj, to se nastavlja. To je rat koji će se malo zahuktati, eskalirati. Međutim, nema tu baš tako lako kraja."

Play ponuda

Kada ju je novinar pitao što će se dogoditi s obnovom Banije, Vera se nasmijala i samo rekla "ništa".