Play ponuda

GRAD ČUDA / Tvrdi da joj vagina nije vidjela penisilina: Djevojka uvjerava da je ostala trudna po crnoj magiji!

Korisnici društvenih mreža priču su očekivano ispratili uz mnoštvo posprdnih komentara

25.1.2023.
8:55
Play ponuda

Brojni kolumbijski portali upravo prenose priču o 19-godišnjoj djevojci koja pokušava uvjeriti sve oko sebe da je ostala trudna zahvaljujući crnoj magiji.

Neimenovana mlada dama iz Malamba, naveo je u svom članku 60 Minutos info, inzistira na tvrdnji da se nije upuštala u seksualne odnose te je izrazila uvjerenje da je začela po uroku koji je netko bacio na nju.

"Unatoč tome što nisam spavala s muškarcima iznenada sam prestala menstruirati. Iz tog me razloga majka odvela na pregled tijekom kojeg su liječnici utvrdili da sam trudna", izjavila je ta neimenovana djevojka.

Očekivano, korisnici društvenih mreža članak su ispratili uz mnoštvo posprdnih komentara, ali situacija zasigurno nije nimalo smiješna kolumbijskim vlastima s obzirom na to da je primjetan porast trudnoća kod adolescenata, kazao je u nastavku članka taj portal.

Pa kada smo već kod bizarnosti iz Malamba, dodajmo na kraju, reda radi, da je 2009. godine u medijima bio spominjan i zato što je jedna obitelj privukla pažnju tvrdnjom da je ugledala pokojnog Michaela Jacksona kako joj prolazi kroz kuću.

Interesantno mjesto, zar ne?

Play ponuda