Play ponuda

PREPOZNALA GA NA SNIMCI / Gospođa na Facebooku ugledala pokojnog supruga: Čekajte da čujete ostatak, triler tu tek počinje!

Image

Watson se nakon primitka odgovora više nije javljala, a objava je potaknula mnoge da se zamisle u ulogama detektiva

24.1.2023.
14:07
Play ponuda

Lucy Watson, korisnica Facebooka, upitala je neki dan vlasnike indijskog restorana "Spice Cottage" iz britanskoga Westbournea koliko je stara promotivna snimka koju su objavili 16. siječnja na toj društvenoj mreži uz status "Nova godina, novo raspoloženje".

Naime, Watson je na zapisu prepoznala svog pokojnog supruga u društvu njegova sina, čovjeka od kojeg se oprostila prije gotovo devet godina!

Vlasnici restorana su joj odvratili da je video nastao otprilike tjedan dana uoči objave na Facebooku, dakle u drugome tjednu 2023. godine, što je otvorilo brojna pitanja.

Watson se nakon primitka odgovora više nije javljala, a objava je potaknula mnoge da se zamisle u ulogama detektiva i pokušaju dokučiti kako je moguće da je ugledala osobu koju je pokopala još 2014. godine.

Jedna od teorija kaže da Lucy Watson uopće ne postoji i da su vlasnici restorana osmislili morbidnu objavu kako bi si napravili reklamu, ali oni su za sada odbili bilo što komentirati.

Image
BRATIĆ SE OPASNO POSKLIZNUO /

Pozvao je bivšu na vjenčanje i prekasno shvatio da je još nije prebolio, mnoge začudila reakcija mladenke

Image
BRATIĆ SE OPASNO POSKLIZNUO /

Pozvao je bivšu na vjenčanje i prekasno shvatio da je još nije prebolio, mnoge začudila reakcija mladenke

Je li se onda Watson, ako postoji, zabunila i zamijenila nekoga za svog supruga? Je li moguće da su vlasnici pogriješili i objavili neki stariji materijal? Je li možda na pomolu slučaj poput onog Johna Darwina iz 2002.?

Taj je svojedobno lažirao svoju smrt kako bi na prijevaru iskamčio životno osiguranje, ali povijest pamti i daleko intrigantnije slučajeve.

Recimo mnogi se sjećaju i Australke Natashe Anne Ryan, koja je nestala 31. kolovoza 1998. kada je imala samo 14 godina. Ta se djevojka ponovno pojavila među živima gotovo pet godina nakon što je nestala, a kasnija istraga je otkrila da je svojevoljno napustila dom kako bi bila sa svojim starijim dečkom.

Ne bi ta priča bila toliko upamćena da policija u međuvremenu za njezino "ubojstvo" nije osumnjičila lokalnog serijskog ubojicu Leonarda Frasera, te da se razorena obitelj već nije oprostila od nje i održala komemoraciju povodom njezina 17. rođendana.

O raznim mogućnostima sada bismo svi mogli unedogled, no budući da su se za priču u međuvremenu zainteresirali praktički svi relevantni mediji, možda samo trebamo ostati mrvicu strpljivi i pričekati da eventualno pomognu rasplesti ovaj misterij.

Play ponuda
Play ponuda