NIZ ČUDNIH FENOMENA / Misteriozna svjetla snimljena na nebu, mnogi uvjereni da je NLO: 'Ovo nije infracrveni zapis, ovako se vidjelo golim okom'

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Sumnje u vezi izvanzemaljaca postale su izraženije nakon saslušanja u Kongresu, no reakcije većine su prilično blage i poručuju da bi se država trebala brinuti o prizemnijim problemima, poput kako da građani prežive rastuće troškove

28.8.2023.
12:08
Screenshot/Youtube
Play logo

Pojavio se videozapis tajanstvenih svjetala na nebu za koje mnogi vjeruju da su bili izvanzemaljci na Zemlji.

Još u kasnim 1990-ima, točnije 1997. godine, dogodio se niz čudnih opažanja na noćnom nebu. To se protezalo između Tucsona, Arizone, i malo izvan Phoenixa, blizu granice s Nevadom. Tada su izvještavani različiti čudni događaji, uključujući tvrdnje o čudnim formacijama svjetala na nebu. Čak su se pojavile tvrdnje o NLO-u u obliku slova "V" koji je preletio iznad. Pojavio se videozapis s kasnijeg kruga tzv. 'Phoenix Lights' .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

 U isječku se čini da se NLO dijeli na dva dijela, svjetlo se dijeli i kreće u različitim smjerovima. Slika je naravno izrazito mutna, kao i obično kada su izvanzemaljci, kriptozoidi i ostala fantastična stvorenja uhvaćena kamerom.

Snimka je objavljena na YouTubeu i objasnio ju je YouTuber ChaosMoogle. Rekao je: "Ovo nije infracrveni videozapis - to je običan videozapis, pa ga vidimo onako kako bi se vidio golim okom." No ta svjetla su dobila i službeno objašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalne vojne zračne baze su priopćile da su provodile redovite obuke i da svjetla viđena na nebu pripadaju njihovim zrakoplovima. Međutim, naravno, neki ljudi nisu prihvatili to objašnjenje i čvrsto su vjerovali da se nešto prikriva, te da je to neka prisutnost izvanzemaljaca na nebu iznad Nevade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NLO-oima se morao pozabaviti i američki Kongres

Image
ZNAJU ZA NJIH GODINAMA, ALI ŠUTE? /

Ugledni svjetski stručnjak za NLO-e ekskluzivno za Net.hr: 'Ako su tvrdnje obavještajca Gruscha točne...'

Image
ZNAJU ZA NJIH GODINAMA, ALI ŠUTE? /

Ugledni svjetski stručnjak za NLO-e ekskluzivno za Net.hr: 'Ako su tvrdnje obavještajca Gruscha točne...'

Play logo

Sumnje u vezi izvanzemaljaca postale su izraženije nakon saslušanja u Kongresu ove godine, koje je ponovno otvorilo pitanje jesu li izvanzemaljci posjećivali Zemlju. Jedno pitanje koje uvijek izaziva pitanja je promatranje karte koja prikazuje izvještaje o viđenjima izvanzemaljaca; velika većina - gotovo sva - nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama. Izvanzemaljci moraju da jako vole SAD. Bivši obavještajni službenik, major David Grusch, dao je iznenađujuće svjedočanstvo pred Kongresom tvrdeći da su američki dužnosnici otkrili srušene svemirske letjelice izvanzemaljaca. Osim toga, tvrdio je da su letjelice zaista sadržavale "nečovječne" ostatke. Pentagon je, naravno, opovrgnuo te tvrdnje. U međuvremenu, reakcija na navodnu objavu mnogih bila je ravnodušnost. Mahom poručuju da bi se država trebala više baviti zemaljskim problemima usred rastućih cijena goriva, zdravstvenog osiguranja i životnih troškova.

shimmer fallback
shimmer fallback
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo