NEVIDLJIVI GOST / Čudan događaj prestravio rođendanske uzvanike, ljudi su uvjereni da na snimci čuju jezivo predskazanje duha

Pojedini korisnici TikToka u komentarima su istaknuli da su uvjereni kako su čuli glas koji izgovara "se va a morir"

16.6.2021.
20:31

Korisnica TikToka imena Lily prije nekoliko mjeseci proslavila je 31. rođendan, ali će tulum po svemu sudeći upamtiti po trenutku koji je podsjetio na filmove paranormalne tematike. Naime, točno kada je krenula puhnuti u svjećice, netko (nešto) ih je ugasio umjesto nje.

Prilično čudan trenutak utišao je slavljenike, ali tu jezivi detalji ne staju.

Pojedini korisnici TikToka u komentarima su istaknuli da su uvjereni kako su čuli glas koji izgovara "se va a morir", što bi u grubom prijevodu kazalo da je taj entitet najavio nečiju smrt.

Lily je kasnije odgovorila da uopće ne dvoji da je tijekom rođendanske proslave bio nazočan i duh, možda čak i više njih, ali je isto tako napomenula da je ona tijekom pregledavanja snimke čula nešto sasvim drugo u odnosu na ostale korisnike, da joj je nevidljiva pojava poručila kako će joj želja biti ispunjena.

"U trenutku kada sam trebala puhnuti u svjećice, zastala sam kako bih promislila što želim da se ostvari, a prethodnog tjedna sam doznala da sam trudna. Do danas se ništa loše nije dogodilo, prošlo je pola godine, i oko svega sam pozitivna. Paranormalne pojave ne nose uz sebe nužno negativno značenje", napisala je na svom profilu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen