U hotelu Magnolia u Seguinu u Teksasu zabilježene su nova paranormalna zbivanja. Naime, prije nekoliko dana aktivirala se nadzorna kamera u dječjoj sobi, a vlasnici hotela vjeruju da je u tom trenutku čak nekoliko duhova bilo prisutno.

Spomenuti hotel već je desetljećima na glasu kao uklet, a kamere su zabilježile kako se lopta kreće sama od sebe i aktivnost podnih svjetala koja reagiraju isključivo na dodir.

Nadalje, na snimci se u jednom trenutku nakratko pojavila i sjena, a povrh svega primijetit ćete i da se rub haljine počeo micati, baš kao da ga netko povlači.

"To je definitivno bila slatka Emma. Ona se uvijek voljela igrati s loptom", izjavila je vlasnica hotela Erin Ghedi, pa tome dodala da je uvjerena kako se u sobi u tom trenutku nalazilo više različitih duhova. "Na snimci vidite našu dječju sobu. U nju rado zalaze duhovi mališana jer se u njoj nalazi puno igračaka", dodala je.

Kada govori o Emmi, Ghedi pritom misli na Emmu Voelcker, djevojčicu tragično ubijenu 1874. godine.

Usmrćena je sjekirom, a uz nju je stradala i gospođa Helene Faust. Godinama se vjerovalo da ih je ubio Wilhelm Faust, suprug gospođe Faust, ali zatvorsku kaznu nikada nije dočekao jer ga je umorio Emmin otac.

Međutim, okrutna ubojstva je četiri godine kasnije priznala sasvim druga osoba na samrtničkoj postelji, pa Erin Ghedi vjeruje kako je Wilhelm Faust bio osuđen potpuno nedužan.

Dapače, tvrdi da je Emmu više puta i sama vidjela dok je hotel preuređivan, te ističe da je upravo Emma kao duh pomoću raznih asocijacija pomagala da se razotkrije prava istina o toj tragediji.

"U tom hotelu boravi barem dvadeset duhova, a vjerujem da sjena sa snimke pripada gospođi Read. Ona je zagrobna paziteljica te djece koja se kao duhovi igraju u sobi", istaknula je.

Navodno se prostorijama još uvijek kreće i originalni vlasnik James Campbell, a do danas je niz gostiju izjavio kako su vidjeli njegovu stolicu za ljuljanje da se "sama od sebe" njiše, pa uz to neobjašnjivo osjetili miris cigare, ističe u članku na portalu televizijska postaja Ksat.

SAVJETUJEMO DA PRESKOČITE SNIMKU AKO MISLITE DA BI VAS MOGLA UZNEMIRITI