Play ponuda

PRIZOR DA TE PROTRESE / Nadzorne kamere snimile duha djevojčice? Zapis dospio do TV postaja, priči dodana i tragična pozadina

Djevojčica se, sudeći prema ugašenim svjetlima u trgovini, ukazala po svršetku radnog vremena

7.2.2023.
14:16
Play ponuda

Brojni južnoamerički portali raspisali su se ovih dana o jednoj naizgled jezivoj snimci nastaloj u nekom od trgovačkih centara u peruanskom gradu Pucallpi.

Naime, sigurnosne kamere jedne trgovine odjećom zabilježile su kretnje u prostoriji, a zapis je očima promatrača odao da je mjestom projurila nepoznata djevojčica.

Djevojčica se, sudeći prema ugašenim svjetlima u trgovini, ukazala po svršetku radnog vremena, a mnogi su na društvenim mrežama, napose TikToku, toj snimci pridodali paranormalan kontekst.

Tako su pojedini, piše tamošnji portal Libero, podsjetili da je na tom mjestu 2018. godine jedna curica tragično skončala od strujnog udara, što je, dodala je tome televizijska postaja ATV, kod djelatnika trgovačkog centra izazvalo strah i nelagodu.

Ipak, mnogi su zamijetili i to da je figura imala uz sebe sjenu, pretpostavili da je duhovi na ovom svijetu "ne vuku", pa slutimo da i u ovom slučaju govorimo o živom biću, možda curici koja je tu noć slučajno ostala zatočena u prostorijama.

Play ponuda

---