Play ponuda

ZDANJE POKOJNIH / I mrtvi vole proći ispred kamera, zar ne? Stručnjaka za paranormalne fenomene zatekla sablasna snimka iz hotela

Image

Objekt naziva 'Crescent Hotel and Spa' u Eureka Springsu u Arkansasu dugi niz godina privlači zainteresirane za paranormalne fenomene

26.9.2022.
11:49
Play ponuda

Internetom unatrag tjedan dana kruži prilično zanimljiva snimka iz jednog američkog hotela na glasu kao vrlo ukletog. Govorimo o objektu naziva "Crescent Hotel and Spa" u Eureka Springsu u Arkansasu, mjestu u kojem često odsjedaju zainteresirani za paranormalne fenomene budući da glasine govore kako u zdanju i danas boravi neuobičajeno velik broj pokojnika.

Legende ponajviše spominju crvenokosog Michaela, zidara koji je tragično preminuo dok je 1885. godine dok je radio na izgradnji hotela, a često se priča i o Normanu Bakeru, prevarantu koji je 1937. godine kupio hotel i u njemu zarađivao tako što je nesretnike uvjeravao da pomoću čudotvornih preparata liječi od raka.

Image
ŠOKANTNE SCENE NA SPROVODU /

Pokojni liječnik ustao iz lijesa usred pokopa i prepričao što slijedi nakon smrti, što je vidio na drugoj strani

Image
ŠOKANTNE SCENE NA SPROVODU /

Pokojni liječnik ustao iz lijesa usred pokopa i prepričao što slijedi nakon smrti, što je vidio na drugoj strani

Stranica Legende Amerike navodi i ukazanja umrlih medicinskih sestara, članova osoblja hotela, ističe pojedine odavno mrtve goste, a snimka koju ćemo vam u nastavku prikazati nudi mogućnost da se među svim tim dušama zadržala i ona neke djevojčice.

Zapis su objavile upravo dvije lovkinje na paranormalno, a nakratko prikazuje figuru curice kako protrčava uz zid sobe.

"Svima nam je jasno da dječja jurnjava stvara puno buke, međutim na snimci ne čujemo udaranje nogama o pod. A ne čujemo ni tresak o zid. S obzirom na brzinu trka te djevojčice i blizinu zida, moralo je doći do udara. Ako mene pitate, u pitanju je sjajan slikovni ulov", prokomentirao je viđeno čovjek koji već šest godina na YouTubeu objavljuje, analizira i komentira ovakve teme.

Play ponuda
Play ponuda