NA NEUGODNOM GLASU / Uskoro ulazimo u retrogradni Merkur: Upozoravamo vas na što trebate posebno pripaziti, što izbjegavati

Image

Vrijeme Merkurove retrogradnosti je vrijeme smušenih komunikacija, odgađanja i mijenjanja planova

6.5.2022.
19:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RETROGRADNI MERKUR

Od 11. svibnja do 4. lipnja 2022.Retrogradni Merkur pojava je koja se zbiva tri puta godišnje i traje otprilike tri tjedna. Za to vrijeme Merkur prividno putuje svojom putanjom unatrag, barem se tako čini s našeg mjesta promatranja na Zemlji.

Astrološki, vrijeme Merkurove retrogradnosti je vrijeme smušenih komunikacija, odgađanja i mijenjanja planova. Najbolje ga je koristiti za ponavljanje nekog posla kojeg nismo ranije uspješno obavili ili ga, jednostavno, nismo dovršili. To je pravo vrijeme za pisanje i uređivanje tekstova, rad na starom projektu ili uspješno ponavljanje ispita.

Što se tiče kupovina, razmišljajte i preispitujte se, ali konačnu odluku o kupnji, naročito svega onog što na neki način produžuje čovjeka – poput kompjutera, automobila, elektroničke opreme i sl. – ostavite za vrijeme u kojem se Merkur kreće direktno.

Uputstva po znakovima Zodijaka

Ovan

Razgovori s liječnicima, knjigovođama, odvjetnicima, naglašeni su tijekom ovog razdoblja. Nađite vremena za razumijevanje rečenog kako biste bili sigurni da neće doći do razmimoilaženja u mišljenju. Potpisane papire možda ćete trebati još jednom potpisati. Ohrabrite partnera ili partnericu na razgovor i dobro slušajte što vam ima reći.

Bik

Razgovori s poslovnim suradnicima dobivaju na važnosti, jer pogrešno razumijevanje pojačava se ponajprije na vašem radnom mjestu. Skloni ste svoje mentalne potrebe zadovoljiti čim se pojave. U ljubavi vam je potrebno udobno, čak i luksuzno okruženje. Ovo vam je dobro razdoblje za preispitivanje vaših navika i dnevne rutine.

Blizanci

Raznovrsni ste i rječiti, ali i nervno osjetljivi. Djeca i općenito mladi ljudi zaokupit će vas svojim idejama. Ali, pogrešno razumijevanje moguće je i u najopuštenijoj atmosferi. Budite jasni i određeni u svemu što govorite. Razdoblje retro Merkura dobro je vrijeme za pregled kreativnih projekata koji su već u tijeku ili ih tek pripremate.

Image
ASTRO SEKSOLOGIJA /

Jeste li sigurni da znate zadovoljiti ženu? Pomažemo da spoznate koja se od njih voli podati, a kojoj se eksperimentira

Image
ASTRO SEKSOLOGIJA /

Jeste li sigurni da znate zadovoljiti ženu? Pomažemo da spoznate koja se od njih voli podati, a kojoj se eksperimentira

Rak

Vaš intelekt je obojen osjećajima i intuicijom. Duboko znanje proizlazi iz roditeljskog utjecaja i vašeg djetinjstva. Osjetljivi ste na neizgovoreno, posebno kad se radi o članovima obitelji. Istovremeno, svoje najskrivenije želje teško dijelite s nekim drugim. Usmjerite se na kućne zadatke, posebno one započete, a koje još niste dovršili.

Lav

Dostojanstveno držanje i sklonost dramatičnosti. Ne želite se zamarati pretjeranom odgovornošću. Druženje sa susjedima, kraća putovanja, razgovori s rodbinom, naglašeni su tijekom ovog razdoblja. Ne dopustite da vas uznemire izgubljene poruke ili pogrešni telefonski pozivi. Prilagodite se trenutku i pripremite teren za buduće akcije.

Djevica

Sklonost istraživanjima i znanosti. Kritičnost, metodičnost, analitičnost, logika i nepristranost. Vaše osobne vrijednosti, samopouzdanje, imovina i novac koje posjedujete zaokupljat će vas u razdoblju retrogradnog Merkura. Oduprite se želji za trošenjem, mnogo je mudrije da se pozabavite planiranjem vaših budućih troškova.

Vaga

Istjerivanje pravde i uravnoteživanje situacije. Tijekom ovog razdoblja puno će se razgovora voditi o vama, posebno o vašim željama i načinu na koji ih iskazujete. Budite jasni i ponavljajte ono što želite naglasiti kako ne bi bilo pogrešno shvaćeno. Ovo je pravi trenutak da promijenite stil oblačenja ili uopće osobnog predstavljanja.

Škorpion

Skeptičnost i nepovjerljivost prema drugima. Iako ste vrlo pronicljivi i oštri na jeziku, obično ni samima sebi ne vjerujete do kraja. Zapitajte se u što vjerujete i kakvi su vaši duhovni stavovi. Ovo je vrijeme otkrivanja tajni, tuđih naravno, jer svoje itekako dobro znate čuvati. Budite dobar slušatelj, to je dovoljno da vam se svi oko vas počnu otvarati.

Strijelac

Zajedljiv humor. Iskreni ste i pošteni prema svima, osim prema sebi. Družite se s prijateljima i iskreno porazgovarajte o svojoj osobnoj financijskoj sigurnosti. Slušajte njihove savjete, ali odluke morate donijeti sami. Razdoblje retrogradnog Merkura idealno vam je vrijeme za razmišljanje o karijeri i o tome donosi li vam ona dovoljno novca.

Jarac

Potrebno vam je puno strpljenja tijekom ovog razdoblja retrogradnog Merkura. Činit će vam se kako vas svi uokolo vas kritiziraju, a nitko ne razumije. Provjerite informacije koje prenosite, kako ne biste bili optuženi za tračeve! U ljubavi vam nedostaje rječitosti, ali ste zato vrlo pouzdani i odgovarate osobama nesigurnim u sebe.

Vodenjak

Apstraktno mišljenje, znatiželja, jaka intuicija, neobični oblici seksualnog izražavanja. Originalne prosudbe drugih ljudi. Razgovarajte s vašim učiteljima i mentorima, potrebni su vam njihovi mudri savjeti. Budite svjesni učinka izgovorenog i nastojte što jasnije prenijeti svoje misli i namjere. Ovo je za vas vrijeme obnavljanja starih znanja.

Ribe

Kamuflirate se zbog straha od ranjavanja jer ste naglašeno osjetljivi. Potrebno vam je tiho razumijevanje i nježnost. Otkrit će vam se neke dugo skrivane informacije. Teškoće leže u detaljima, dobro provjerite sve što potpisujete. Zadržite dionice, nije vrijeme za prodaju, a ukoliko razmišljate o osiguranju, pričekajte drugi dio lipnja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču