JESTE LI VI TAJ SRETNIK? / Neki će imati razloga za pravo veselje u rujnu! Ako ste u ovom znaku, smiješi vam se zarada

Image
Izvor: Shutterstock

Zainteresirani za mnoštvo različitih stvari i osoba, lako ćemo gubiti fokus pažnje i skliznuti u površnost

28.8.2022.
12:03
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S tranzitnim Suncem u vrijednom, praktičnom i uslužnom znaku Djevice, postupno ćemo aktivirati radnu snagu i energiju i sredinom rujna bit ćemo u punom stvaralačkom zamahu. S obzirom na nikad neizvjesnije tržišne tendencije i probleme s osnovnim resursima, rado ćemo prihvaćati prekovremenu satnicu da bi zaradili koju kunu (euro) više.

Mars u Blizancima bit će glavni 'kozmički okidač' nestrpljenja i žurbe. Zainteresirani za mnoštvo različitih stvari i osoba, lako ćemo gubiti fokus pažnje i skliznuti u dekoncentraciju i površnost. Svašta ćemo podnijeti, osim dosade. Uživat ćemo u mentalnim nadmetanjima! Bit će nam potrebna samodisciplina i intelektualna stimulacija da bi poželjeli ići dalje.

Image
MOLITE IH U NEVOLJI /

Vjerujete li u anđele? Tu su, ali nisu svi isti, naučite ponešto o osobinama onog koji vas pazi i čuva

Image
MOLITE IH U NEVOLJI /

Vjerujete li u anđele? Tu su, ali nisu svi isti, naučite ponešto o osobinama onog koji vas pazi i čuva

Ovan

Ovnovi su započeli nešto veliko, i onda su iznenada stali. Poznavajući vašu narav i postojeće kozmičke utjecaje, nećete odustati od vaših prvotnih (svibanjskih) poslovnih premisa. Potrebno vam je određeno vrijeme da još jednom u miru o svemu mudro razmislite. Kada je velika kriza na pomolu, mnogi propadaju, a neki upravo tada vide priliku za ekspanziju. Imate zaštitu od tranzitnog Jupitera, ne napušta vas entuzijazam, i jedino čega se trebate čuvati je pretjerivanje i megalomanija. Da bi sve sjelo na svoje mjesto, vaš poslovni cilj mora biti ispravan i ne na štetu drugih. Ne propuštajte krasne prilike, djelujte u skladu s intuicijom, i bit ćete jako zadovoljni vlastitim postignućima.

Blizanci

Započeli ste trčati maraton, iako ste poznati kao sprinter i kratkoprugaš. Sve se mijenja, pa i vi, a i nebo je na vašoj strani, i smiješi vam se pobjeda. Vaše suze radosnice otkrit će vam da je sve vrijedilo truda. Nova svjesnost o tome što sve možete i koliko vrijedite, bit će vam najdragocjeniji profit. Skladni utjecaji Marsa, Jupitera i Saturna, gurat će vas naprijed i u kriznim trenucima, i sigurni smo da nećete odustati od vaših poslovnih snova. Vaša urođena radoznalost i zaigranost i genijalne mentalne sposobnosti, osigurat će vam kreativni uspjeh. Možda i onaj poslovno financijski – međunarodni?! Nebo za vas ne predstavlja granicu, nebesa vas inspiriraju.

Vaga

Ugledat ćete zeleno svjetlo na semaforu i pojurit ćete ravno naprijed – u bolju poslovnu budućnost. Aktivirat ćete vaše najbolje kvalitete, počev od osobnog šarma, društvenosti, diplomacije, miroljubivosti, osjećaja za pravdu, i uspjeh vam je zagarantiran. Važno je da izbjegavate nasrtljivce, megalomane, i sve one koji se bave nečasnim radnjama. Pravi poslovni uspjeh nikada nije na štetu drugih. Autentični ste i inovativni, i nisu vam potrebne manipulacije i obmane. Birajte sebi društvo vrijednih, odgovornih i poštenih ljudi, i otvorit će vam se novi obzori spoznaje. Postat ćete snažniji i samouvjereniji na jedan pozitivan način, i to će vam biti najveća nagrada.

Vodenjak

Stišava se vaša ranjivost, i više nemate (velikih) problema s osjećajima manje vrijednosti. Komunikacijski ste sve aktivniji i djelotvorniji. Odnekud vam nailaze novi suradnici s kojima dijelite slične snove i vizije, i kreativno se međusobno usklađujete. Tranzitni Mars višemjesečno vam je harmoničan, i ne morate se plašiti da ćete ostati bez volje i inspiracije. Za vas neće biti prehladne zime, vješto ćete se i originalno snalaziti i osigurat ćete sebi zdrav opstanak na surovom tržištu kapitala. Rujan će biti pravi početak vaših dugotrajnih poslovnih napora, koji će vam se u konačnici (tijekom prosinca 2022. godine) bogato isplatiti. Hrabro riskirajte i sretno ćete profitirati!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču