Play ponuda

ASTROLOŠKI PARTNERI / Među ovim znakovima naći ćete najbolje prijatelje, no jedan se izdvaja: Tu se prijateljski seks lako pretavara u ljubav

Image
Foto: Shutterstock

Ako vam se vaša Vaga sviđa (puno) više od (samo) prijateljski, i nevino se držite za ruke, ne ispuštajte ju više iz ruku!

7.8.2021.
12:52
Shutterstock
Play ponuda

Najbolji prijatelji

BLIZANCI

Tko se prijateljski druži s Blizancem ili s Blizankom, svjestan je da mu s njim ili s njom nikada nije dosadno. Brzim i radoznalim Blizancima, monotonija je totalno nepoznat pojam. Ako komunikacija između vas slučajno, na tren, zamre, on(a) će u sekundi 'isprintati u mozgu' novi trač o vašem zajedničkom frendu ili frendici na koji nećete ostati ravnodušni. Ako se volite igrati raznih (kviz, križaljke, kartanje...) igara, Blizanci su vam velemajstori razigranosti. Volite putovati? U njemu ili njoj pronaći ćete nekoga s kim ćete zajedno putovati do kraja života.

Blizanci su izvor informacija, i što god ne znate, on(a) zna, i drage volje će vam to i reći. Koliko god izgledali infantilno i (malo) bleskasto, prednost im je što nemaju prejak ego, brzo se odljute i sve oproste, jer nisu zlopamtila.

Ako živite s Blizancem ili s Blizankom u zajedničkom kućanstvu, poznato vam je da je on(a) ptičica koja voli letjeti, svuda uokolo. Da biste održali vaš prijateljski odnos s Blizancem ili s Blizankom živ, zdrav i koncentrirano fokusiran - učite, putujte i igrajte se zajedno, i ostat ćete mladoliko sretni i radosni zauvijek. U njemu ili njoj dobit ćete brata, sestru, transrodno biće, i vaša srca će se trajno 'familijarno' povezat!

VAGA

Vage su pravedna stvorenja, i fair play im je vrlo bitan faktor u životu. S njim ili s njom nećete se osjećati izigrano. Ako se silom okolnosti udaljite jedno od drugoga, ostat ćete u dobrim (na daljinu) odnosima. Vage su romantični umjetnici, ali i vješti diplomati, i znaju sebe kreativno prezentirati u javnosti. Ako ste poznati i realizirani lik, to će vam biti dobitna karta za transformaciju vašeg poznanstva u prijateljstvo, a možda i nešto više. Vage ne vole biti (pre)dugo same, i on(a) će vas često zvati da odete zajedno u kino, kazalište, ili na izložbu.

Ako vam se vaša Vaga sviđa (puno) više od (samo) prijateljski, i nevino se držite za ruke, ne ispuštajte ju više iz ruku! Vaga više misli na druge nego na sebe, jer voli ugađati. Izgradite s njim ili s njom ravnopravan odnos. Njega ili nju slobodno podsjećajte da ne zaboravlja na vlastite želje i potrebe. Kada on(a) bude 'u skladnom braku' sam(a) sa sobom, tada će iskusiti snagu vlastitog identiteta.

Ako želite raskinuti odnos s Vagom, budite grubi, i vašem prijateljstvu će vrlo brzo doći kraj. Ako tražite nekog estetski profinjenog i intelektualno uzvišenog, s Vagom ćete pronaći mjeru u svemu, i postat ćete najljepši (prijateljski ili ljubavni) par.

RIBE

Ribe su 'oceanski duboke', i u prijateljstvu traže nekog sličnog sebi – po duši. Ako niste široke duše, ne ulazite u njegov ili njen život, i izbjeći ćete obostrano razočaranje i nepotrebnu patnju. Ribe su svjesne svemira, kozmički su inteligentne, i jedino ih osjetilni vrtlozi depresivno dezintegriraju.

Riba traži nekog jakog, kako bi se stopila s njim ili s njom, i u prijateljskom (može i platonsko ljubavnom) zajedništvu, kreativno razvijala svoju duhovnu snagu. Ribe se rado (i mazohizistički) žrtvuju, i najpoznatiji su astrološki otirači!

Ako ste intimno bliski s Ribom, ne iskorištavajte njegovu ili njezinu nesebičnost i dobrotu, i vaša 'zlatna ribica' vjerno će vas pratiti na kraj svijeta, i nikada neće pomisliti da vas iznevjeri i ostavi. Od vas se traži da budete jaki, stabilni, praktični, ispravni u srcu, i zahvalni Stvoritelju što vam je sudbinski podario Ribu za prijatelja ili prijateljicu.

Tko će vas najnježnije tješit kad vam bude teško? Riba! Ako je vaš prijateljski odnos s njim ili s njom iskren i prožet međusobnim poštovanjem, mogli bi vas (prije ili kasnije) opiti osjećaji, s popratnom 'vruć i mokar' krevet finalizacijom. Iz prijateljskog seksa s Ribom, do ljubavne čarolije, nije (vam) dalek put.

Najgori neprijatelji!

OVAN

Ovan je samoživi egoist i često ima problema s detektiranjem tuđih želja i potreba. Misli na sebe, malo ste mu važni, i možete se slikat. On(a) mora biti number one, i pomirite se s tim da će vaše ambicije uvijek biti drugotne i manje bitne. Nema veze što ste nekad bili najbolji prijatelji, jer ako ste mu se hrabro suprotstavili, više vas ne može podnijet i radi sve da vas diskreditira. Ovnica će vas izgrebat po licu ili čak ugrist, iz ljute osvete.

Amazonka ne trpi bilo kakvu konkurenciju. Kad pomislite da ste si baš dobri, ostavit će vas na cjedilu i odjurit u nepoznatom pravcu, u potrazi za novim solo nadahnućem. Nema tu nikakve duhovnosti, kod Ovna je sve pitanje sirove snage. Moć je jedino čemu se divi kod drugih. Ovna ili Ovnicu najprije ćete susresti u teretani. Ako je vaša mišićna masa veća od njegove ili njezine, odmah će se s vama skompat, iz interesa.

Ako zajedno planirate određeni posao, pojurit će bezglavo, udarit glavom u zid i brzo od svega odustat. Ako vas fascinira svojom moćnom pojavom, i s njim ili s njom osjećate se zaštićeno, računajte s tim da 'ego triper' Ovan voli upravljati i kontrolirati. S vama gospodari, i uživa u svom slobodnom vremenu...

ŠKORPION

Škorpioni su najopasniji protivnici i najteže ih je proaktat. Sposobni su dugo i strpljivo čekati pravi trenutak da vam se gorko osvete – i to vjerojatno stostruko. Nož u leđa, njihova je arhetipska umotvorina i specijalnost. Razmišljaju o tuđim (skrivenim) motivima. Rođeni su detektivi i psihijatri. Sve ili ništa njihov je primarni nagon, i s tim u vezi ne mogu sebi previše pomoći. Škorpion je izraziti control freak, i za čas vas opsjedne i opsesivno veže za sebe. Ovaj tajanstveni noćni lik, živi inkognito, poput sjenke, i nitko ne zna s čim se sve bavi u svom životu.

Pravi duboki Škorpioni, bave se ezoterijom i magijom, i vide ono što drugi ne vide. Ako je Škorpion bez karaktera, beskrupulozno koristi druge ljude za vlastite sebične interese. Uz okultnu, seksualna moć je najvažnije oružje astrološkog Škorpiona. U krevetu će vas intenzivno iscrpljivat do krajnjih granica (vaše) izdržljivosti, i ako se ne naučite ubrzano psihotjelesno reprogramirat, ostat ćete bez energije, i više mu nećete biti zgodni i zanimljivi.

Čuvajte se Škorpionske (sve)moći! Ako predosjetite da je sklon kriminalnim radnjama, agresivnosti i sadizmu, bježite što prije i što dalje od njega, da ne bi bilo prekasno.

JARAC

Jarac je teški materijalist, i najprije će vas iskoristit opipljivo materijalno. Nezasitna pohlepa je najžešći problem ljudi rođenih u ovom zimskom znaku. Ognjištari, štuju tradiciju i narodne običaje, a varaju gdje (i koga) stignu. Ako ste poslovno financijski povezani s Jarcima, pazite da vas ne preveslaju, jer biste mogli bankrotirati.

Znaju biti bezosjećajni, i neće ni trepnut na vašu bol i patnju. Ovi 'poznavatelji povijesti' desničarski su orijentirani, i ne trpe lijevozelene stranke i njihove predvodnike. Strogi i konzervativni u braku, dopuštaju sebi ljubavničke izlete. Postupno se uspinju na društvenoj ljestvici. Važno im je što tko ima, a ne tko je kakav. Vole pokazat što sve imaju, a drugi nemaju.

Zima je kroz ljudsku povijest uvijek bila vrijeme oskudice, i možda su Jarci 'genetski programirani' škrti? Despotizam i surovost, udaljavaju ih od ljubavi. Žene se i udaju iz interesa. Preko kreveta do boljeg poslovnog položaja, česta je misao vodilja žena Jaraca. Ako je vaš Jarac vrijedan, sposoban, pošten i moralan, sve (gore) navedeno slobodno možete prekrižit! No, dobrom dijelu populacije Jaraca, kunice i eurići su najvažniji, i 'odradit će i prljave poslove' da se bezobrazno obogate!

Play ponuda
Play ponuda