Play ponuda

POSAO U PROSINCU / Dolazi onaj dio godine kada nam novac treba možda i najviše, evo kome se po tom pitanju smiješi horoskop

Image
Foto: Shutterstock

Jarčevi nipošto ne bi smjeli zaboraviti predblagdanski nagraditi vrijedne i odgovorne djelatnike

5.12.2021.
14:50
Shutterstock
Play ponuda

Posao u prosincu

Djevica

Sve su vam se poslovne karte fino posložile, i nesmetano se bavite novim ambicijama. Slična situacija potrajat će do 13. prosinca, kada će vam Mars postati nesklon. Gubit ćete uvid u detalje, vašu najslađu i najdragocjeniju zanimaciju.

Pokušajte izbjeći pogoršanje komunikacija s inozemnim poslovnim partnerima. Ako ste zaposleni u obrazovnoj ustanovi i educirate, probleme će vam stvarati svjetonazorska razilaženja sa suradnicima. U posljednjim danima prosinca, tranzitni Jupiter postat će vam opozitan, i vaše želje bit će veće od vaših mogućnosti. Opasnost od megalomanije prijetit će vam sve do sredine svibnja 2022. godine.

Bilo kako bilo, u prosincu ćete imati potporu od Merkura, Venere, Urana i Plutona, i bit ćete sposobni realizirati vaše poslovne projekte. Nitko nije vrjedniji i uslužniji od Djevice, a o praktičnosti da i ne govorimo. Svima i svemu znat ćete točno odrediti pravu cijenu. I sebi samima, također.

Škorpion

Trenutno ste nezaustavljivi, širite se na sve strane svijeta poput koronavirusa, i neka takva ambiciozna pohlepna situacija u vašem mozgu potrajat će do sredine prosinca. I u drugom dijelu prosinca nećete se olako predavati, ali tada ćete ipak biti manje osvetoljubivi prema poslovnoj konkurenciji i manje ljubomorni na tuđi uspjeh.

Image
ZIMSKE RADOSTI /

Doznajte što vas čeka u ljubavi u prosincu, jeste li i vi među sretnicima kojima zvijezde najavljuju slast i strast

Image
ZIMSKE RADOSTI /

Doznajte što vas čeka u ljubavi u prosincu, jeste li i vi među sretnicima kojima zvijezde najavljuju slast i strast

Duboko u sebi ste svjesni tko ste, kakvi ste i što sve možete, i nikakva vam negativa nije potrebna. Opozitni Uran pomaže vam da se odvažite na eksperimentalne poslovne radnje. Kvalitetni i originalni proizvodi vaše su najveće blago. Slušajte intuiciju i dopustite unutarnjem glasu da vas vodi.

Od kraja prosinca 2021. do sredine svibnja 2022. godine, božanski guru učitelj – Jupiter iz Riba, bit će vam od velike duhovne pomoći. U najboljem slučaju, znati ćete pronaći pravu mjeru i ravnotežu između vaših duhovnih želja i materijalnih potreba, a to se (još uvijek) zove mudrost.

Jarac

Astrološki Jarci cijeli će mjesec prosinac biti pod vrlo markantnim utjecajem Venera Pluton konjunkcije. Ako ste poslodavac ili poslodavka, mogli biste postati strašno zahtjevni prema vašim djelatnicima ili suradnicima i, istovremeno, još strašnije pohlepno željni nekog vašeg umišljeno zamišljenog vanserijskog profita.

Profitirat ćete definitivno, možda ne onoliko koliko ste očekivali, ali gladni i žedni sigurno nećete biti. Slobodno vas nešto ljudski podsjetimo? Ne zaboravite predblagdanski nagraditi vaše vrijedne i odgovorne djelatnike, koji su vas cijele godine vjerno i strpljivo služili.

Ne budite nenormalno škrti, jer takvo što vrijeđa zdrav razum i ljudsko dostojanstvo. Na kraju će prevladati humana crta vašeg karaktera. Ako ne prije, na Silvestrovo hoće zasigurno. Lijepi, zdravi, sretni i zahvalni Svevišnjem ili Univerzumu, mirne duše uhodate u godinu Novu, i svima sve pet. Uopće ne zvuči tako loše, kaj ne?

Vodenjak

Vodenjaci se 'igraju i zabavljaju' s vrlo bitnim poslovnim projektima. Pokušavate ingeniozno nadvladati postojeće probleme. Ako u konačnici realizirate to što ste u snovima zamislili, nesaglediva kreativna sloboda osobnog razvoja bit će vam najveća nagrada za uloženi trud.

Ako ste istinski Vodenjak, s radošću u očima iskorjenjujete predrasude, rušite tabue i uklanjate nepravde. Želja da budete od koristi društvu, u samoj je srži vašeg Vodenjačkog identiteta. Vizionarsko otkriće svete zadaće/životne misije, trasirat će vam sigurnu cestu u bolju budućnost. Na Vodenjacima je najveća odgovornost za sveljudski opstanak.

Vi ste ti koji budite one uspavane svijesti. Vaš genijalni prosvjetljeni mozak i plemenito dobroćudno srce, kristoliko pomažu umanjiti patnju i ljubavlju i pozitivom spašavaju svijet! Imate ego pod kontrolom i ne hvalite se učinjenim. Takvi ste, i baš je super što ste takvi. Vraćate vjeru ljudima u snagu dobra.

Play ponuda
Play ponuda