Play ponuda

ZNAJU SVOJ CILJ / Ova četiri znaka najveći su autoriteti, a jedan se osobito ističe kao prijatelj kojeg želite uz sebe

Image
Foto: Shutterstock

Škorpioni se rađaju karizmatični, markantni i autoritativni

21.11.2021.
17:29
Shutterstock
Play ponuda

Autoriteti

Ovan

Ovnovi su općepoznati silnici, i uvijek se proguraju u prve redove, s namjerom da što prije preuzmu vodstvo. Hrabri, ratoborni i puni osvajačkog samopouzdanja, često se zaletavaju glavom o zid. I Ovčicama oči strastveno sjaje, i lako potčinjavaju muškarce slabijeg ega.

Rođeni u vatrenom znaku Ovna, vole biti prvi i najbolji. Žele biti autoritativni, ali nisu istrajni i to im je slaba strana. Izdržljivi primjerci Marsovog znaka, ne odustaju dok ne ostvare cilj, nesnosno su nametljivi i mnogi im se sklanjaju s puta.

Lav

Lavovi su svjesni da su superiorni, i ne se hvale svojom snagom bez velike potrebe. Kada se osjetite ugroženo, tada proradi vaša divlja lavlja ćud. Ako ste pravi 'kraljevski' Lav ili Lavica bez nepodnošljivih mana, ljudi vas prirodno poštuju, slušaju i slijede.

Ako je vaše natalno Sunce slabo i disharmonično aspektirano, pazite da se ne pretvorite u taštog iskompleksiranog lika bez stvarnih vrlina i kvaliteta, koji s prekomjernom potrebom da bude u centru pažnje pokušava zasjeniti druge ljude pod svaku cijenu.

Image
LUZERI I SREĆKOVIĆI /

Neke ljude baš ljubi fortuna, a jednom znaku Jupiter je pravi kozmički čuvar

Image
LUZERI I SREĆKOVIĆI /

Neke ljude baš ljubi fortuna, a jednom znaku Jupiter je pravi kozmički čuvar

Škorpion

Škorpioni se rađaju karizmatični, markantni i autoritativni. Mnogi odustaju od sukoba s vama, jer vas se plaše i izbjegavaju vas (po)gledati u oči. I Škorpionke su urođeno dominantne, i preziru muškarce slabiće. Čitate druge kao otvorenu knjigu, a sami ostajete skriveni i zatvoreni.

Imate razna tajna oružja na raspologanju, i s vama se nikad ne zna otkud koji vjetar puše. Prijatelji(ca)ma ste vjerni, i uvijek ćete stati na njihovu stranu, bez obzira da li su krivi ili ne. Jake volje i pozitivni u duši, svemogući ste!

Jarac

Jarci su Saturnova djeca i uspinju se strpljivo i polako, korak po korak ka željenom cilju. Često ste preozbiljni i strogi, i u ranoj mladosti izgledate zrelije i starije od vaših vršnjak(inj)a. Osjećaj za odgovornost, praktičnost i ispunjavanje obveza jake su strane vašeg karaktera.

Žene rođene u zimskom i 'zemljanom' znaku Jarca, jedne su od poslovnoj najsposobnijih i najautoritativnijih u cijelom zodijaku. Na tron se uspinjete oko četrdesete godine života, i tek tada postajete nježniji, spontaniji i lakši za izdržat.

Play ponuda
Play ponuda