Play ponuda

LUZERI I SREĆKOVIĆI / Neke ljude baš ljubi fortuna, a jednom znaku Jupiter je pravi kozmički čuvar

Najveći luzeri

Rakovi

Rakovi upadaju u nezgodne situacije zbog svoje povučenosti i preosjetljivosti. Napravite jedan hrabri korak naprijed i onda dva prestrašena koraka unatrag, i zbog toga se svima uokolo vas čini da živite 'zarobljeni' u prošlosti.

Za vaše brze promjene raspoloženja i česte emocionalne oluje, malo tko ima razumijevanja i strpljenja. I roditelji vas optužuju da ste za neizdržat. Ako ste zrelije dobi i niste se udali ili oženili, skrbite se za vaše kućne ljubimce - grlite ih, mazite, češkate, i tvrdite - ljubav je ljubav!

Djevice

Djevice su poznate pegule. Često se nađete u teškoj gabuli, i kada ništa niste skrivili. Na usluzi drugima i skloni svakovrsnom čistunstvu, idealna ste meta za iskorištavanje od nametljivih, besramnih i beskrupuloznih likova. U poslu vas uredno preskaču oni koji su manje vrijedni i sposobni od vas.

Niste ženskaroš osvajač. Pri udvaranju ste stidljivi i preskromni, ne znate jasno prezentirati vlastite kvalitete, i dok se vi sjetite spontano zavodnički odreagirati, neka druga momčina već vam je 'preotela' djevojku.

Jarci

Jarci se često drže ukočeno i tvrdokorno, drveno i okamenjeno. Teško ostvarujete kvalitetnu interakciju s drugima, propuštate razne (dobre) prilike u životu, počev od prijateljskih i ljubavnih pa do onih poslovnih.

Aktualni tranzit Venere kroz vaš astrološki znak, pomaže vam da se spontano (u)družite s bližnjima i najvoljenijima. Sada možete otpustiti unutarnje kočnice i dopustiti sebi nježno emocionalno otapanje. Dokažite sebi i drugima da niste zaboravili pokazivati osjećaje. Možete vi to.

Image
TKO ZAPOVIJEDA, TKO FILOZOFIRA /

Velika horoskopska karta svih znakova: Jedan je znak stvoren za vođu, prvog i najboljeg

Image
TKO ZAPOVIJEDA, TKO FILOZOFIRA /

Velika horoskopska karta svih znakova: Jedan je znak stvoren za vođu, prvog i najboljeg

Ribe

Ribe su najpoznatiji astrološki 'otirači', i to im se događa uslijed nedostatka zdrave samosvijesti. Dopuštate drugima da vas ponižavaju i iskorištavaju, i dok vam svane u mozgu što se u stvarnosti zbiva, na energetskoj ste nuli, obeshrabreni i emocionalno iscijeđeni.

Često se žrtvujete bez velike potrebe, umjesto da 'zatvorite pipu', i pozitivno inspirirate razne parazite nametnike ukolo vas da se pokrenu i sami brinu za sebe. Empatija je moćna i ljekovita energija, ali dalek je put do prosvjetljene mudrosti.

Najveći srećkovići

Blizanci

Blizanci su radoznali i razigrani, i to je njihova najveća sreća. Često zadržavaju djetinjasto ponašanje i u zrelijoj dobi, ali to ne znači da ne znaju biti ozbiljni i odgovorni. Dosada i monotonija nepoznati su vam pojmovi. Blizanački duh ostaje vječno mladolik zbog nepresušne želje za učenjem i saznanjem.

Stalno negdje žurite. Pokušavate biti na više mjesta istovremeno. Dani vam brzo prolete i redovito su vam prekratki. Zaboravljate na pauzu, i rijetko odmarate vaše 'pregrijane' moždane vijuge.

Lav

Lava, Sunce, radošću iznutra rasvijetli i ugrije, i kad je nepraktičan, hvalisav, tašt i lijen. Već pri rođenju dobili ste jak kozmički poticaj vašeg vladara Sunca, određeni energetski benefit, koji vam pomaže da lakše od drugih prolazite kroz teške životne bitke.

Lavlja aura sjaji i u sirotinjskoj kućici u nekoj teškoj zabiti. Imati ili biti? Daleko je važnije tko ste i kakvi ste. Ako ste sretni sami sa sobom, širite dobre vibracije, drugi vam dolaze, i želje vam se ispunjavaju. Zvijezda ste Sunce, darivajte svijet ljubavlju!!!

Vaga

Astrološke Vage usmjeravaju stvaralačku energiju na međuljudske odnose i poticanje ideja. Osjećaju neprestanu potrebu da stvore sklad u odnosima i stilu života.

Nepristrani i pravedni, ljubazni i sposobni uskladiti suprotstavljene energije, privlače pozitivnu energiju iz univerzuma i zaslužuju svoju ovozemaljsku sreću. Tko vas ne bi (za)volio, kad zračite društvenom, gracioznom, intelektualnom vitalnošću i profinjenim osjećajem za lijepo. Kada previše ugađate drugima, štetite sebi samima.

Strijelac

Od svih velikih srećkovića, Strijelac je najpoznatiji astrološki srećković! Planet 'srećonosac' Jupiter, vaš je kozmički čuvar, i redovito vam pomaže da brzo i lako isplivate iz problema i nevolja. Uvijek se možete sa sugurnošću osloniti na vaše optimistične filozofsko religiozne impulse.

Vaše psihokrize i depresije ne traju dugo. Strelica vašeg duha leti visoko u nebesa, slobodna je od surove ovozemaljske zbiljnosti, ne poznaje i ne priznaje nikakve granice, i to je vaša najjača unutarnja sreća.