ZAVRŠIO I ON U BOLNICI /

Vidio tragediju na Lošinju izbliza pa satima sjedio na suncu u šoku. Hitna stigla tek iza 19 sati?

Image
Foto: danas.hr

Član posade Jadrolinija prevezen je u Klinički bolnički centar Rijeka

12.8.2024.
9:40
danas.hr
VOYO logo

Očevid na Malom Lošinju i dalje traje nakon što se u nedjelju oko 15.30 dogodila tragedija u kojoj je rampa broda Lastovo pala na zaposlenike Jadrolinije, pri čemu su troje njih poginulo, a jedan zaposlenik Jadrolinije ozlijeđen je.

Ozlijeđenog su helikopterom prevezli u Kliničku bolnicu Rijeka i prema zadnjim informacijama stabilno je. Prostor nesreće i danas je ograđen i ne može mu se prići, a Jadrolinija je uvela zamjensku liniju do Premude brodom Vladimir Nazor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica Jadrolinije za Danas.hr potvrdila je da je jedan član posade broda Lastovo satima nakon tragedije u stanju šoka sjedio na klupici na suncu nedaleko od trajekta. Naime, on je svjedočio iz neposredne blizine nesreći, a prema svjedočanstvima vatrogasaca koje su nam dali u nedjelju, prizori tragedije bili su stravični. Naime, na članove posade pala je višetonska rampa i nije im bilo spasa.

"Istina je da je naš zaposlenik dugo čekao na pomoć, Hitna pomoć stigla je tek oko 19 sati. Telefonom su ljudima govorili što trebaju raditi, ali po njega su stigli tek oko 19 sati. Pomoć mu je pružena u KBC Rijeka", rekla nam je glasnogovornica Jadrolinije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdila je da je taj zaposlenik Jadrolinije u šoku i dodala da će svim članovima posade biti osigurana psihološka pomoć.

O svemu ćemo bititi Hitnu te objaviti njihov odgovor čim ga primimo.

POGLEDAJTE VIDEO Strašne snimke s mjesta tragedije: Višetonska rampa pala je na mornare

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo