Pronađena nestala manekenka (FOTO)

MUP Srbije potvrdio da je Mina Milenković pronađena živa u Resniku

23.6.2013.
15:33
VOYO logo

Manekenka Mina Milenković (21), čiji je nestanak prijavljen beogradskoj policiji tokom dana i čije su se fotografije uz informaciju da je nestala pojavile na društvenim mrežama, pronađena je u Resniku, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Kako je rečeno u Birou za komunikacije sa medijima, policiji je ranije danas prijavljen nestanak devojke pod inicijalima M.M. kao i to da je poslednji put viđena protekle noći u 2 sata i 50 minuta na keju na Novom Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takođe, Tanjugu je rečeno da je devojka pronađena u Resniku, ali u Birou nisu mogli da preciziraju detalje oko tog događaja.

Ranije danas mediji su preneli da je manekenka nestala, a na drustvenim mrežama pojavile su se njene fotografije uz poziv svima koji nešto znaju o tome da se jave na telefon, koji je ostavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toku današnjeg dana internet i društvene mreže preplavila je slika manekenke Mine Milenković (21) koja je nestala pre više od 24 sata na Savskom keju u Beogradu. Ona je poslednji put viđena juče ujutru u blizini splava River i taksi stanice i odatle joj se gubi svaki trag.

Zabrinuta rodbina i prijatelji pozivaju sve koji su možda videli Minu Milenković na splavovima juče ujutru ili znaju nešto više o njenom nestanku da se jave na broj telefona 062 - 259 - 089.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obaveštenje je objavljeno na oficijelnoj stranici "Kristal model agencije", čiji je Mina član.

Kako Blic saznaje, devojka je bila u klubu "River" iz koga je otišla oko 3 sata jer se posvađala sa dečkom. Neposredno nakon odlaska, dečku je poslala poruku "da se više neće videti jer ona ide daleko", a potom je isključila telefon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U "Kristal model agenciji" potvrdili su za Blic da se za devojkom intenzivno traga, kao i da je policija na tragu njenom mobilnom telefonu koji je juče bio uključen na pola sata.

Potrazi se priključio i pevač Saša Kovačević koji je na svom profilu na Facebook-u objavio obaveštenje o nestanku devojke. Mina Milenković imala je ulogu u spotu za njegovu pesmu "Piši propalo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo