Stradala životinja /

Zvijezda američkog nogometa kaže da žele pobijediti u Super Bowlu, ni manje ni više, za gorilu

Image
Foto: Profimedia

Uoči finalne utakmice NFL sezone između Bengalsa i Ramsa, Cincinattijev obrambeni linijaš Sam Hubbarb otkrio je da će njegova momčad igrati za - gorilu.

4.2.2022.
18:44
Profimedia
VOYO logo

Obrambeni linijaš Cincinnati Bengalsa, Sam Hubbarb, izjavio je kako njegova momčad želi pobijediti na Super Bowlu kako bi odali počast Harambeu, gorili koja je stradala u zoološkom u Cincinnatiju 2016. godine.

Super Bowl je najveći američki sportski događaj godine. S gledanošću od preko sto milijuna gledatelja, Super Bowl je finale NFL-a u kojoj se sastaju dvije najbolje momčadi sezone nakon doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harambe je gorila iz Cincinnatijevog zoološkog vrta. Nesretno stradao 2016. godine kada su ga zaposlenici upucali nakon što je trogodišnji dječak slučajno upao u nastambu gorila.

Dok su ostale gorile otišle u unutrašnji prostor nastambe, Harambe je ostao vani i proučavao dječaka. Gorila se osjećala uznemireno zbog brojnih vriskova i glasnih povika okupljenih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radimo to za njega," rekao je Hubbard, koji je jedan od ključnih stavki Bengalsa. Harambe je postao aktualna tema na društvenim mrežama kroz cijelu 2016, a njegova je smrt povukla mnoge rasprave o sigurnosti u zoološkim vrtovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo