'žao mi je kad kolega dobije otkaz' / Zoran Mamić: 'Nisam razmišljao o izborničkoj funkciji, teško je sa strane suditi!'

'Teško je sa strane suditi i komentirati. Žao mi je kada nije dobar rezultat i kolega dobije otkaz, ali mene kao trenera žalosti da se nakon jedne lošije utakmice, kao naše protiv Azerbajdžana, sudi valja li netko ili ne', poručio je Mamić

10.9.2015.
14:15
VOYO logo

Iako ga mediji spominju kao mogućeg nasljednika Nike Kovača na izborničkoj klupi hrvatske nogometne reprezentacije, trener Dinama Zoran Mamić u četvrtak je kazao kako nikada nije razmišljao o poziciji izbornika.

"Teško je sa strane suditi i komentirati. Žao mi je kada nije dobar rezultat i kolega dobije otkaz, ali mene kao trenera žalosti da se nakon jedne lošije utakmice, kao naše protiv Azerbajdžana, sudi valja li netko ili ne. A mogli smo tu utakmicu dobiti 3-0 ili 4-0", kazao je, kako prenosi internetski portal Dinama, Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tiskovnoj konferenciji, koja je bila posvećena prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive, novinare je zanimalo njegovo viđenje trenutne situacije u reprezentaciji.

"Naravno, lakše je uvijek promijeniti trenera nego igrače, ali bih volio da svi skupa inače budemo pozitivniji i postavljamo realne ciljeve. Imamo igrače u jakim klubovima, ali, osim Luke Modrića, nitko nije nositelj igre, a priča se kako trebamo biti prvaci Europe i svijeta. To je moguće, naravno da je, ali nije baš realno", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo