prvo kolo wimbledona / Ždrijeb pomazio Čilića, Ćorić na Stakhovskog, a Konjuh protiv Cornet

Image
Foto: AP Images

Kod tenisačica Mirjana Lučić-Baroni u prvom kolu igra protiv Jaroslave Švedove (77. na WTA listi) iz Kazahstana, koja je prošle godine stigla do 4. kola u Wimbledonu

26.6.2015.
15:47
AP Images
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić igrat će u prvom kolu Grand Slam turnira u Wimbledonu protiv 24-godišnjeg Japanca Hirokija Moriyja (174. na ATP listi), koji se prvi puta našao u glavnom ždrijebu Wimbledona.

Ivo Karlović ide na 19-godišnjeg Šveđanina Eliasa Ymera (133. na ATP listi), koji će također po prvi imati priliku okusiti wimbledonsku travu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A 18-godišnji Borna Ćorić ima za protivnika iskusnog Ukrajinca Sergija Stahovskog (49. na ATP listi), kojeg pamtimo kada je 2008. osvojio Zagreb Indoors.

Kod tenisačica Mirjana Lučić-Baroni u prvom kolu igra protiv Jaroslave Švedove (77. na WTA listi) iz Kazahstana, koja je prošle godine stigla do 4. kola u Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša mlada nada 17-godišnja Ana Konjuh, koja je nedavno na travi u Nottinghamu osvojila svoj prvi WTA turnir, ide na 25. nositeljicu Francuskinju Alize Cornet, dok će Ajla Tomljanović igrati protiv Čehinje Klare Koukalove (100. na WTA listi).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo