Nikad nije dovoljno /

Zaradio je preko 800 milijuna dolara u karijeri, ali svejedno prigovara da ga ne plaćaju dovoljno!

Image
Foto: Profimedia

Phil Mickelson zaradio je više od 800 milijuna dolara u karijeri od prihoda s PGA Toura i raznih sponzora, ali tvrdi da ga ne plaćaju dovoljno.

3.2.2022.
20:47
Profimedia
VOYO logo

Phil Mickelson zaradio je skoro 100 milijuna dolara od prihoda igrajući golf. Također, zaradio je dodatnih 500 milijuna dolara zbog raznih sponzora, a njegova mirovina također vrijedi najmanje 200 milijuna dolara.

To su vrtoglavi iznosi. Međutim, golfer je u nevjerojatnom intervjuu za Golf Digest izjavio, ni manje ni više, da će zbog neugodne sebičnosti PGA organizacije potražiti svoju sreću i novce negdje drugdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači nemaju pristup vlastitim medijima. Ako Tour želi zaustaviti bilo kakve prijetnje, mogu samo vratiti medijska prava igračima. Ali radije bi bacili 25 milijuna dolara tu i 40 milijuna dolara tamo nego vratili digitalnu imovinu," rekao je Mickelson.

— Michael McEwan (@MMcEwanGolf) February 3, 2022

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje mnogi problemi, ali ovaj je jedan od najvećih. Osobno, nije mi dovoljno što sjede na nekoliko stotina milijuna digitalnih trenutaka. Također imaju pristup mojim udarcima, pristup koji ja nemam."

"Natjerali su me da platim milijun dolara svaki put kada sam iskoristio moje udarce. Za moja medijska prava. Takva vrsta pohlepe za mene je nepodnošljiva."

PGA Tour odbio je komentirati Mickelsonove komentare. Međutim, prijašnje su rekli da je njihov poslovni model u skladu s ostalim profesionalnim sportskim ligama i da je zasnovan na maksimaliziranju profita putem medijskih prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo