VIJEST KOJU SU SVI U MADRIDU ČEKALI: / Jedan od Modrićevih omiljenih suigrača odlučio gdje će igrati iduće sezone?

Image

Osvojio je apsolutno sve s ovim klubom

26.2.2021.
22:06
VOYO logo

Dugogodišnji kapetan Real Madrida, SergioRamos, čini se, donio je konačnu odluku oko svoje igračke budućnosti. Kao što se već pisalo, bilo je dosta problema oko njegovog novog ugovora s Real Madridom. Aktualni mu istječe 30. lipnja, a novi još nije potpisao. Pregovori su zastali u onom trenutku kad je Španjolac navodno rekao Florentinu Perezu da ne pristaje na smanjenje plaće od 10%.

Nedavno je L’Equipe objavio kako pregovori Reala i Ramosa miruju i da se ne čini da će uskoro pasti dogovor. Pozivajući se na neimenovani izvor blizak igraču tvrdili su da je kapetan jako ljutit zbog ponude kluba koja uključuje gore spomenuto smanjenje plaće i duljinu od dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kažu da nemaju novca, ali planiraju potrošiti 150 milijuna eura na Kyliana Mbappéa idućeg ljeta i ponuditi mu 20 milijuna eura godišnje”, citira L’Equipe navodno osobu iz Ramosovog bliskog okruženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, izgleda da je došlo do velikog preokreta. Marca javlja da su Perez i Ramos opet obnovili pregovore te da su blizu postizanja dogovora. A kako se čini, kapetan će pristati na ponudu kluba. Dakle, dvogodišnji ugovor i deset postotno smanjenje plaće u odnosu na onu koju sada ima.

Ramos je član Reala od 2005. godine. Osvojio je apsolutno sve s ovim klubom, a u 668 odigranih utakmica je zabio 100 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo