VIDEO: / POIGRAO SE S NJEGOVIM 'PONOSOM' Besramno ga uhvatio za genitalije i postao predmet sprdnje

Igrac Newcastle Knightsa Korbin Sims (23) postao je predmet pisanja medija nakon sto je napravio neobicnu gestu svom bivsem klupskom suigracu Williu Masonu (35), uhvativsi ga za genitalije.

12.5.2015.
9:16
VOYO logo

Ovaj neobicni i smijesni incident zabiljezile su kamere za vrijeme drugog poluvremena utakmice izmedu Newcastlea i Manly Warringah Sea Eaglesa, tocnije u 66. minuti nedjeljnog susreta, a neki mediji su Simsov neobican potez odmah gurnuli u rubriku skandala. Iako se strahovalo kako bi Sims mogao biti teze kaznjen zbog svoj nesportskog poteza, Nacionalna ragbi liga ga je kaznila samo sa opomenom. Izvrsni direktor Newcastlea Matt Gidley kazao je kako Sims nece biti sankcioniran zbog svoga "rucnog rada" u "Williegate" skandalu.

Mason, koji se u tom trenutku spremao izvesti napad, nije reagirao na ovu gestu svog bivseg suigraca, a poslije utakmice izjavio je kako misli da je ovaj Simsov potez urnebesan. Slike i video ovog incidenta obisle su svijet, a odmah su postavljene na drustvene mreze na kojima su izazvale brojne rasprave i reakcije. Tako je na Twitteru osvanuo jedan smijesan komentar jednog ragbi zaljubljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svijetu nema dovoljno ljubavi, a Korbin Sims ocito to misli promijeniti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potez karijere mladog Simsa prokomentirali su i u klubu.

"S nase tocke gledista, ovaj njegov potez nije bio u redu, i mogu vam reci da se takvo sto vise nikad nece dogoditi. Stoga, dobro bi bilo da se odmaknemo od toga. Vidio sam komentare Willia danas, i ako se uzme u obzir njihovo prijateljstvo i cinjenica da su tri godine bili suigraci, mozemo zakljuciti da ova reakcija Simsa nije bila zlonamjerna", objasnio je Gidley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mason je kazao novinarima kako se nada da Sims nece biti kaznjen zbog svog poteza:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo stvarno dobri prijatelji, a ovaj incident je poprimio ozbiljne konotacije samo zato jer se dogodio u nezgodnom trenutku. Znao sam sto je s tim mislio, razgovarao sam s njim u trenutku kada mi je to napravio. No, moram naglasiti kako ja nisam niti malo osjetio taj stisak. Dapace, meni je to bilo smijesno. On je samo dobar klinac i zato se nadam kako nece biti kaznjen", kazao je Mason.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo