[VIDEO] MODRIĆEV SUIGRAČ ZABIO SPEKTAKULARAN GOL: / Nitko nije ostao ravnodušan nakon ovog majstorskog poteza

Image
Foto: Screenshot

U Realu za sada skuplja jedino ozljede

28.12.2020.
10:37
Screenshot
VOYO logo

Belgijski reprezentativac EdenHazard možda još nije pokazao zašto ga je Real Madrid platio preko 100 milijuna eura u ljeto 2019. godine. Njegov ogroman talent je neosporan, ali još uvijek ne uspijeva ponoviti formu koja mu je osigurala transfer iz Chelseaja u najtrofejniji kub u Europu.

I dok navijači čekaju da Hazard pokaže što može na travnjaku ovog vikenda uvjerili su se što može na treningu. Naime, Belgijac je rabonom postigao prekrasan pogodak i sve oduševio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard se, inače, ozlijedio u 28. minuti ogleda protiv Alavesa krajem studenog, a iz kluba su tadaobjavili kako mu je dijagnosticirana ozljeda mišića desne natkoljenice.

"Njegov oporavak i dalje će se procjenjivati," objavio je Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hazard je na Santiago Bernabeu stigao 2019. iz Chelsea za čak 100 milijuna eura, no u Realu za sada skuplja jedino ozljede. Ovo mu je već osma ozljeda u Realu, a do sada je propustio već 35 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj sezoni u Španjolskoj odigrao je samo 22 susreta u svim natjecanjima postigavši samo jedan pogodak. Odmah po dolasku je zbog ozljede koljena propustio tri utakmice, a u prosincu prošle godine je zbog ozljede fibule pauzirao više od tri mjeseca. Ove sezone propustio je prvih osam utakmica zbog problema s mišićima, a još jednu zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo