nezaboravne scene / VIDEO Danci će ovo dugo pamtiti: Pogledajte ludu proslavu naslova prvaka u centru Kopenhagena

Image
Foto: Facebook

Hansen i društvo su kod zgrade Gradske vijećnice s navijačima proslavili svjetski naslov, a MVP prvenstva na nezaboravnu proslavu je doveo i svog sinčiča

30.1.2019.
17:14
Facebook
VOYO logo

Dugo će Dancima ostati u sjećanju kraj siječnja 2019. godine. 

Nakon tri izgubljena finala svjetske smotre, u Herningu je konačno došao kraj crnog niza i Danci su se okitili prvim naslovom svjetskog prvaka u povijesti. U jednosmjernom finalu njihovi skandinavski rivali Norvežani nisu imali previše šanse i utakmica je praktički bila riješena već u prvom poluvremenu. Susret je na kraju završio pobjedom domaćina 31:22, a danski navijači u deliriju su proslavili naslov sa svojim ljubimcima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon toga pojavila se i još jedna informacija za povijest - finale je u Danskoj gledalo gotovo tri milijuna stanovnika, u jednom trenutku ta je brojka i premašila tri milijuna, a kad se uzme u obzir da u Danskoj stanuje 5,77 milijuna stanovnika, dolazimo do zaključka kako je skandinavsko finale gledalo više od pola ukupne populacije Danske. 

Dan nakon prvenstva slavilo se diljem Danske. Nakon noći u kojoj su proslavili prvi naslov u povijesti, prvaci su uz pratnju danskih zračnih snaga stigli u Kopenhagen gdje ih je dočekala euforična masa navijača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hansen i društvo izišli su na balkon zgrade Gradske vijećnice, a MVP Svjetskog prvenstva na nezaboravnu proslavu je doveo i svog sinčiča starog tek dvadesetak dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo