Sad se osjeća bolje / Veliki Miočićev rival imao psihičke probleme nakon borbe: "Osjećao sam se kao da se u glavi još borim sa Stipom"

Image
Foto: Profimedia

Prvak teške kategorije u UFC-u, Francis Ngannou, uoči obrane titule otkrio je negativne posljedice nakon borbe sa Stipom Miočićem...

18.1.2022.
15:29
Profimedia
VOYO logo

Kamerunski borac Francis Ngannou brani pojas prvaka teške kategorije protiv Cyrila Ganea na UFC-ovom 270 događaju. Uoči borbe, Ngannou se osvrnuo na borbu protiv Stipe Miočića, kojeg je jednom pobijedio i jednom izgubio.

Ngannou je izgubio uzastopne borbe protiv Miočića i Derricka Lewisa, a nakon tih mečeva odlučio se rastati s trenerom Fernandom Lopezom s kojim je bio u lošim odnosima. Upravo Lopez sada trenira novog Ngannouvog izazivača, Ganea. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mentalno sam bio na lošem mjestu i počeo sam posjećivati psihijatricu. Ako pogledate njene bilješke, smiješno je što je već tada ukazala na Fernanda kao na problem na koji trebam pripaziti. Mislio sam da je luda, ali počela je sve raščlanjivati i shvatio sam da je u pravu."

Ngannou se osjeća bolje nego ikada

Cjelokupna situacija ostavila je posljedica na Ngannoua, koji se sada osjeća bolje nego ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelo vrijeme sam sebe sam uvjeravao da ne žurim, da imam još vremena. Kunem se, na kraju borbe mislio sam da smo još u drugoj rundi. Kao da uopće nisam bio prisutan, osjećao sam se kao da se u glavi još borim sa Stipom. Govorio sam si da imam vremena, a onda je odjednom borba bila gotova," izjavio je Ngannou.

Ngannou sljedeći vikend ponovno brani pojas prvaka teške kategorije protiv Cyrila Ganea u Anaheimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo