[FOTO] LEBRON JAMES NAPISAO DIRLJIVU POSVETU SVOM PRIJATELJU KOBEU: / 'Tvoje nasljeđe sada je moja odgovornost, pazi na mene s neba'

Image
Foto: TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najveću zvijezdu Lakersa jako je pogodila Kobeova tragična pogiblja

28.1.2020.
9:38
TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia
VOYO logo

Cijeli svijet šokirala je vijest kako je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera u Kaliforniji u nedjelju. S Bryantom je bila i njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore, a poginulo je svih devetero osoba koje su se nalazile u helikopteru.

Bryantovi su s još sedmero ljudi putovali na košarkaški turnir za djevojčice na kojem je Gianna trebala nastupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

[FOTO] SVIJET TUGUJE ZA KOBE BRYANTOM: Ovi prizori iz Amerike upravo obilaze svijet

Image

[FOTO] SVIJET TUGUJE ZA KOBE BRYANTOM: Ovi prizori iz Amerike upravo obilaze svijet

“Kobe je bio besmrtan, ponekad svemir uzrokuje ove stvari,” kazala je zvijezda NBA lige i Los Angeles Lakersa LeBron James u ponedjeljak, a dan kasnije na Instagramu je objavio fotografiju njih dvojice i duži tekst posvećen legendarnom Kobeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slomljeno srce

"Sjedim i pokušavam napisati nešto, ali svaki put kad pokušam počnem plakati kad pomislim na tebe, Gigi i prijateljstvo/povezanost/bratstvo koje smo imali. Čuli smo se u nedjelju prije nego što sam otišao iz Philadelphije i kranuo nazad u LA. Ni u mlijun godina ne bih pomislio da će to biti naš posljednji razgovor. Srce mi se slomilo, brate moj. Volim te, stariji brate. Srcem sam uz Vanesu i djecu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obećajem da ću nastaviti tvojim putem. Puno nam značiš, posebno naciji Lakersa. Moja je dužnost to sve staviti na svoja leđa i nastaviti dalje. Molim te, daj mi snage s neba i pazi na mene. Puno toga bih još rekao, ali nemam snage. Dok se ne sretnemo sljedeći put", napisao je u sentimentalnoj objavi LeBron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo