UTAKMICA KOJA ŽIVOT ZNAČI: / Susret mrskih rivala danas će privući najviše pažnje

Image

Nakon pobjede nad Izraelom na stadionu Gradski vrt u Osijeku, hrvatske reprezentativce čeka novi izazov protiv mađarske u Budimpešti.

26.3.2016.
10:30
VOYO logo

Bit će to ujedno prilika za izbornika Antu Čačića kako bi popravio manjkavosti koje je njegova momčad pokazala u prvom poluvremenu utakmice kada su igrali u formaciji 3-5-2, što nije bio slučaj još od Ćire Blaževića.

Napadački dio igre pokazao se dobrim, međutim u defenzivi je bilo dosta propusta i na tom će se morati poraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://net.hr/sport/igraci-ocijenili-cacicev-novi-sustav-ima-jos-puno-toga-za-popraviti/

Bliža povijest

Ovog vikenda osim Hrvatske na rasporedu je još nekoliko prijateljskih utakmica, a najzanimljivija je ona u Berlinu između starih rivala Engleske i Njemačke . Tijekom povijesti ove su dvije reprezentacije odigrale mnogo nezaboravnih susreta. U posljednje vrijeme Nijemci pamte veliki poraz u Münchenu 2001, godine nkada je Engleska inspirirana MichaelomOwenom slavila 5:1. No, vratili su im Nijemci 2010. kada su ih izbacili sa Svjetskog prvenstva 2010. pobjedom 4.1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najplaćenijem izborniku u Europi, RoyuHodgsonu, nedostajat će vratar Joe Hart i RaheemSterling, koji su se oolijedili u posljednjem kolu Premier lige. Navijače vodeće momčadi lige, Leicestera, oduševio je poziv veznjaku DannyjuDrinnkwateru, te bi mogao zabilježiti prvi reprezentativni nastup. S druge stane njegov suigrač i najbopki strijelac engleskog prvenstva, Jamie Vardy tražit će priliku za prvi gol u dresu Gordog Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moćna Njemačka

Svjetski prvaci u ovaj susret neće ući u pozitivnom raspoloženju. Napadač Wolfsburga MaxKruse izbačen je iz reprezentacije zbog incidenta u jednom berlinskom noćnom klubu, dok je Bastian Schwainsteiger obnovio ozljedu koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joachima Löwa to neće previše zabrinuti jer će na raspolaganju imati igrače poput Thomasa Mullera, Marca Reusa ili Manuel Neuer, koji će zadati dosta problema Engezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijateljske utakmice:

Subota:

Azerbejdžan - Kazahstan Rusija - Litva Austrija - Albanija Poljska - Finska Mađarska - Hrvatska Njemačka - Engleska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja:

Tajland - Južna Koreja Rumunjska - Španjolska

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike