kličko vs fury / Uoči velikog spektakla večeras na RTL-u: hoće li Kličko obraniti titulu svjetskog prvaka?

Image
Foto: AP Images

Sve je spremno za najveći boksački spektakl godine! Vladimir Kličko i Tyson Fury odradili su vaganje, a nakon što je Britanac isprobao ring počeli su problemi. Što je to zasmetalo Fjuriju doznao je Boris Jovičić

28.11.2015.
19:04
AP Images
VOYO logo

Posljednje odmjeravanje prije onoga u ringu.

Tenzije rastu između dvojice boraca, a s njima i podbadanja. Furyeva pogotovo pa je zato u njegovom stilu stiglo ovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oborit ću ga, nokautirat ću ga", jasan je Tyson Fury.

Velika najava od ogromnog čovjeka, no čini se nedovoljno da uplaši akutalnog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako će izgledati borba, ali čuli smo puno, puno obećanja. Nevjerojatno, ali baš s takvim protivnicima imamo iskustva, puno nude ali na kraju, u ringu ispadne potpuno drugačija priča", rekao je Vladimir Kličko.

Možda je i Fury shvatio da se malo zaletio, pa se s Klička prebacio na ring u Espri Areni. Kaže, podloga mu je spužvasta i onemogućava mu kretanje pa je zatražio promjenu. Nakon dva sata ring je uređen pod Furyevom ukusu no, za našeg boksačkog asa, Filipa Hrgovića, sva ta predstava neozibljna je za nekoga tko izaziva prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To pričaju, zapravo, ljudi koji ne vjeruju u sebe, koji, ono, rade neku strku oko toga. Obično, ono, pas koji laje ne grize i mislim da će meč biti jednosmjerna ulica", rekao je Filip Hrgović.

Čini se da je sve na strani Dr. Steelhammera, no legendarna Šaka sa Srednjaka zna s čime bi Fury mogao iznenaditi Klička. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bi rekao da će puno toga ovisit o tome koliko on može primit težak udarac, ako može primit, nakon toga sigurno sa svojim dugačkim rukama i vračat će, Vladimir znamo i nije baš neki ljubitelj primanja udaraca, tu se može dogodit svašta nakon toga", kazao jeŽeljko Mavrović, komentator RTL-a.

A hoće li Fury iznenaditi svijet i ispisati povijest ili će Kličko ostati i dalje nedodirljiv, saznajte u izravnom prijenosu na RTL od 22:25 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo