tragedija u BiH / Uhićen navijač osumnjičen za hladnokrvno ubojstvo navijača Željezničara

Image
Foto: Facebook

Kako je objavila sarajevska policija, 26-godišnji mladić je propucan hicima iz vatrenog oružja, a na putu do bolnice je preminuo Policija je dan nakon tragičnog događaja uhitila osumnjičenog mladića

17.4.2015.
7:35
Facebook
VOYO logo

U pucnjavi koja se večeras dogodila u prostorijama Udruge navijača nogometnog kluba Željezničar na stadionu Grbavica ubijen je 26-godišnji navijač Mirza Rašić. 

Kako je objavila sarajevska policija, 26-godišnji mladić je propucan hicima iz vatrenog oružja, a na putu do bolnice je preminuo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je drugi dan uhitila mladića kojeg sumnjiče za ubojstvo, a Dnevni Avaz saznaje da se radi o Izudinu Tahiroviću kojeg je navijač poznavao s obzirom na to da su obojica bili navijači Plavih. 

Vodstvo kluba bilo je šokirano nakon vijesti o ubojstvu mladića. Oštro su osudili svaki oblik nasilja i pozvali sve institucije da se priključe u borbi protiv nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokirani smo i oštro osuđujemo svaki oblik nasilja te pozivamo državne institucije, organe reda, ali i sva sportska udruženja i sve ljubitelje nogometa da nam se pridruže u borbi protiv svih oblika nasilja", naveli su iz Željezničara izrazivši sućut obitelji stradalog navijača.

Ubojstvo se dogodilo samo dan nakon što je na stadionu pronađena bomba. Nakon prijave da je na sjevernoj tribini eksplozivna naprava, policija je doista i pronašla bombu. U klubu smatraju kako se ne radi o diverziji. Čelnici kluba su poručili kako nema razloga za sumnju u sigurnost na stadionu dodavši kako se vjerojatno radi o potezu neodgovornog pojedinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo